fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Sport

VIDEO- FOTO «Săcădate Arena» și-a deschis oficial porțile pentru comunitatea din Săcădate

Asociația Vatra Satului Săcădate a inaugurat, sâmbătă, un teren de sport modern multifuncțional destinat comunității din Săcădate dotat cu vestiar și toalete, amenajat în folosul copiilor și tinerilor din sat. Știrea inițială poate fi citită aici.

„«Săcădate Arena» și-a deschis oficial porțile pentru comunitatea din Săcădate și mai ales pentru copiii din ale căror nevoi de a practica sportul s-a născut acest proiect. A fost un parcurs sinuos, datorită vremurilor pe care le trăim, dar cu ajutorul sponsorilor, al membrilor asociației și nu în ultimul rând al voluntarilor mai mici sau mai mari, am reușit să finalizăm acest teren de sport multifuncțional, dotat cu vestiar și toalete. Sperăm să ne bucurăm de aceste dotări în cadrul multor activități sportive si nu numai, pe care intenționăm să le desfășurăm aici. Bucuria si entuziasmul celor mici au fost pentru noi răsplata efortului nostru! Au avut parte chiar și de o surpriză pregătită de «Echipa VSS» de majorete”, a spus Anca Groza, fondatoarea asociației care deja de 5 ani desfășoară proiecte pentru comunitatea din Săcădate.

Terenul multifuncțional pentru practicarea în aer liber a activităților sportive este unul dintre proiectele de suflet al Asociației Vatra-Satului din Săcădate, pe care l-au înscris în acest an la Maratonul Internațional al Sibiului și pentru care au alergat voluntarii asociației, localnici și numeroși iubitori de sport.

„Dacă faci planuri pe un an, seamănă grâu; dacă faci planuri pe un deceniu plantează pomi; dacă faci planuri pe o viață, învață-i și educă-i pe oameni!”, este motto-ul pe care micii sportivi îl vor putea citi de fiecare dată când intră pe terenul amenajat în curtea școlii din localitate. Este, de fapt, un citat care se potrivește mănușă Asociației Vatra Satului Săcădate care a mai realizat un muzeu și o bibliotecă, proiecte dedicate cetățenilor din Săcădate.

VIDEO- FOTO «Săcădate Arena» și-a deschis oficial porțile pentru comunitatea din SăcădateProiectul a fost realizat în parteneriat cu Primăria orașului Avrig, care susține activitatea asociației încă de la înființare. „Sportul ne revigorează corpul şi mintea și ne ajută să rămânem sănătoși pentru mai mult timp. Felicit Asociația Vatra Satului pentru că a reușit să amenajeze acest teren de sport, într-un an greu, cu atât de multe încercări și provocări. Știu că sunt mulți copii care abia așteaptă să îl folosească”, a declarat primarul orașului Avrig, Adrian David, prezent la inaugurare.

VIDEO- FOTO «Săcădate Arena» și-a deschis oficial porțile pentru comunitatea din Săcădate

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si