fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Social

Moş Crăciun a trecut cu daruri pe la copiii din grădiniţele şi şcolile din Avrig și Mârșa

Pentru ca toţi copiii din UAT Avrig să se bucure de vizita lui Moş Crăciun, Primăria i-a dat o mână de ajutor, pregătind pachetele cu cadouri pentru preşcolarii din grădiniţe şi elevii de la Școala Gimnazială, de la Liceul Teoretic “Gheorghe Lazăr” Avrig și de la Liceul Tehnologic Mârșa. „Ajutorul pe care i-l dăm an de an lui Moș Crăciun este deja un obicei la nivel local. Și anul acesta, cu sprijinul Consiliului Local, le-am pregătit elevilor și preșcolarilor aproape 1700 de pungi cu dulciuri. E important să venim şi cu aceste gesturi mici, care înseamnă atât de mult pentru copii”, este de părere primarul Adrian David.
Pentru ca toţi copiii din UAT Avrig să se bucure de vizita lui Moş Crăciun, Primăria i-a dat o mână de ajutor, pregătind pachetele cu cadouri pentru preşcolarii din grădiniţe şi elevii de la Școala Gimnazială, de la Liceul Teoretic “Gheorghe Lazăr” Avrig și de la Liceul Tehnologic Mârșa.
„Ajutorul pe care i-l dăm an de an lui Moș Crăciun este deja un obicei la nivel local. Și anul acesta, cu sprijinul Consiliului Local, le-am pregătit elevilor și preșcolarilor aproape 1700 de pungi cu dulciuri. E important să venim şi cu aceste gesturi mici, care înseamnă atât de mult pentru copii”, este de părere primarul Adrian David.
Etichete:

Recomandam sa citesti si