fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Asociația Totul pentru Comunitate lansează proiectul “Cartea în Așteptare” pentru stimularea educației culturale în rândul copiilor

Asociația Totul pentru Comunitate este încântată să anunțe lansarea proiectului “Cartea în Așteptare”, un program dedicat promovării lecturii și cărții în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani. Prin intermediul acestui proiect, ne propunem să stimulăm educația culturală și să dezvoltăm cunoștințele copiilor prin intermediul workshop-urilor culturale.

Prin organizarea de workshop-uri culturale, proiectul “Cartea în Așteptare” își propune să ofere copiilor oportunitatea de a explora diverse aspecte ale culturii, stimulându-le curiozitatea și creativitatea.

Workshop-urile vor fi concepute pentru a aborda diverse teme culturale relevante și vor culmina cu realizarea unui afiș reprezentativ.

Asociația Totul pentru Comunitate va stabili grupe de participanți din zonele menționate în proiect și va colabora cu o societate specializată pentru a asigura desfășurarea adecvată a workshop-urilor. Ne propunem să utilizăm metode inovative de prezentare a temelor culturale pentru a face experiența copiilor cât mai captivantă și interactivă.

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt reprezentați de 250 de copii din mediul rural și urban cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, care își vor dezvolta cunoștințele culturale și abilitățile creativității. În plus, beneficiarii indirecți includ familiile, prietenii și întreaga comunitate, care vor beneficia de impactul pozitiv al stimulării educației culturale în rândul copiilor.

Proiectul “Cartea în Așteptare” contribuie la promovarea culturii locale și tradiționale ale zonei și răspunde nevoii elevilor de a-și dezvolta cunoștințele culturale într-un mod activ și responsabil.

Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Județean

Despre Asociația Totul Pentru Comunitate:

Asociația Totul pentru Comunitate este o organizație non-profit înființată în annul 2014, prin proiectele educațiomale, umanitare si sociale este dedicată dezvoltării comunitare și îmbunătățirii calității vieții în Sibiu și împrejurimi.