fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

1.500 de euro pentru fiecare elev al școlii din Apoldu de Jos

Școala gimnazială Apoldu de Jos este singura unitate de învățământ din județul Sibiu care va primi finanțare prin Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS) Runda a II-a – Școli mici.

Pentru cei 31 de elevi care sunt înscriși, școala din Apoldu de Jos va beneficia de o alocare de 46.500 de euro, pentru activități pedagogice și de sprijin, activități extracurriculare/extrașcolare, activități de informare, consiliere, asistență și educație a părinților,subvenții, ajutoare, premii, burse, lucrări de amenajare minore, achiziționarea de bunuri.

Runda a II-a a PNRAS cuprinde 148 de școli, care vor beneficia de o finanțare totală de 50 de milioane de euro, din care 25 de milioane de euro vor fi folosite pentru achiziții centralizate, realizate de Ministerul Educației, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă.

Alte patru ”școli mici” din județul Sibiu, cu mai puțin de 50 de elevi, au fost cuprinse în prima rundă a Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar. Acestea funcționează în comunele: Alma – 47 de elevi, Bruiu – 40 de elevi, Ludoș – 16 elevi și Râu Sadului – 16 elevi.

Etichete:

Recomandam sa citesti si