fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Mai mulți cetățeni ai satului Retiș sunt nemulțumiți de investitorul german venit în localitate

Locuitorii satului Retiș, din comuna sibiană Brădeni, reclamă investitorul venit în localitate, pentru că încalcă proprietățile și lucrează după bunul plac, fără a fi tras la răspundere de autorități.

Mai mulți cetățeni ai satului Retiș și-au exprimat nemulțumirea față de investitorul venit în localitate, datorită modului în care lucrează acesta. Ei susțin că le-au fost încălcate în mai multe rânduri proprietățile de către utilajele care lucrează pentru acesta și că aceste utilaje nu sunt curățate atunci când ies din câmp, în urma lor rămânând lungi urme de noroi în localitate. Tot ei susțin că s-a construit o casă și un cântar, fără autorizații și documente, iar autoritățile locale nu au tras la răspundere societatea, deși au fost înștiințate de către localnici. Ei cer ca organele de control să vină în localitate pentru a le asculta reclamațiile, deoarece până în momentul de față s-a încercat în mai multe rânduri contactarea investitorului, însă fără nici o reușită. 

Etichete:

Recomandam sa citesti si

17 Comments

 1. darius 21/09/2017

  Ce material mai e si asta? Cetatenii sunt neultumiti….Pai toata Romania e numultumita.

 2. nemtii 21/09/2017

  De ce nu si-au lucrat ei pamântul? De ce l-au dat la alții sa il lucreze? Aici e ca in povesteea cu trasul la caruta, daca trage de ce trage, daca nu trage – de ce nu trage.

 3. Ar trebui sa scrieti si de faptul ca oamenii au fost prostiti cu contractele de arenda si ca ei au stiut una si cand au semnat au semnat alta. Interesațivă!

 4. sandru 21/09/2017

  O sa fiti tras la raspundere pentru fiecare cuvant din acest material. O tot dati cu cetatatenii, unde sunt argumentele si dovezile? Asta se numeste DEFAIMARE iar cei ce o fac vor fi trasi la raspundere.

 5. uca 21/09/2017

  Peste tot e la fel cand vine vorba de strainiii care ne lucreaza pamantul. Unde e legea aia care spune ca pamantul poate fi cumparat doar de romani? Cand o sa invatam sa ne pastram pamanturile pentru care strabunicii nostrii si-au dat veata. Ne credem mai destepti decat strainiii dar tot ei ne conduc. Cant de isteti mai suntem daca am vandut tot si suntem sclavi in tara noastra???

 6. manole 21/09/2017

  Retisul e sat parasit, nu mai sunt decat batrani si vaduve. Ce o tot dati cu comunitatea si cetatenii ca si cand ar fi un grup de oameni. Ei nu se pot vedea intre ei, cum sa iL poata vedea pe STAPAN?

  1. Daria 26/08/2019

   Nu este adevărat! Sunt destule familii care încă lucrează pământ!!!!!

   1. Daria 26/08/2019

    Și este un grup de oameni, noi cine suntem? Nimeni?

 7. Cris 21/09/2017

  Am ajuns sclavi pe propriul nost pamant exact cum sunt versurile din imnul national. Nu numai in Retis e treaba asta, de ce nu scrieti si de Marpod, Nocrich, Altana, Ighis, Apos…..

 8. robert 21/09/2017

  De ce a-ti sters comentariile de dinainte? Nu va convine adevarul, domnilor ziaristi?

 9. Marius L. 21/09/2017

  Am observat ca multi comenteaza fara sa stie situatia, cred ca Nicu S. si Cornel Cornel au dreptate. Mai avem putin si ne vindem cu totul.

 10. Nicu S. 21/09/2017

  Am dreptate dar mi-au sters comentariile. Ma gandeam ca avem dreptul la libera opinie, dar vad ca suntem in continuare cenzurati….

 11. nemultumitu 21/09/2017

  Cetatenii sunt nemultumiti dar nu iau atitudine. De ce nu merg la primarie sa faca prostest, de ce nu cheama televiziunea sau alte lucruri care sa sesizeze autoritatile. Se tot plang. Asa s-au invatat romanii!

 12. redactia 21/09/2017

  Unele comentarii au fost sterse deoarece nu respectau limita de caractere. Comentariile cu peste 100 de cuvinte vor fi sterse automat. Ne cerem scuze dar spatiu de memorie nu ne permite acest lucru.

 13. Sasii si Ardelenii 21/09/2017

  De unde stiu cetatenii ca s-a construit fara documente?? Nu cumva sunt cativa FOSTI ANGAJATI care nu si-au vazut de treaba si acum incearca sa dreaga busuiocul?

 14. Romica 26/08/2019

  De unde ști ca Retisu este un sat părăsit?

 15. Tică 26/08/2019

  Ști de ce?
  Pentru că trebuia sa vina investitorii străini
  Pentru taranul român nu a existat susținere , chiar și dacă s-au constituit în asociații agricole
  Daca ar fi să acuz pe cineva acela ar fi statul român!