fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate SONDAJ

SONDAJ: Pe cine ai alege primar al Cisnădiei?

Chiar dacă de curând primarul din localitatea Cisnădie a dat publicităţii propriul sondaj, STAR SIBIAN continuă seria sondajelor de opinie online destinate locuitorilor din localităţile judeţului. De astăzi, timp de o săptămână invităm pe cei din Cisnădie să spună cu cine ar vota la funcţia de primar al oraşului. Potenţialii candidaţi identificaţi de noi sunt:

SONDAJ: Pe cine ai alege primar al Cisnădiei?

 • Gheorghe Huja (PNL) (56%, 1.936 Votes)
 • Liviu Coman (USR-Plus) (21%, 725 Votes)
 • Rodica Velţan (USR-Plus) (14%, 487 Votes)
 • Gabriel Florea (ALDE) (4%, 128 Votes)
 • Altul (3%, 96 Votes)
 • Vasile Lepşa (PMP) (1%, 46 Votes)
 • Cornel Vintilă (PSD) (1%, 32 Votes)

Total Voters: 3.450

Loading ... Loading ...
Etichete:

Recomandam sa citesti si

15 Comments

 1. Din NEFERICIRE, NU mai pot vota în Cisnădie , din 2004, dar DACĂ aș putea să votez , NORMAL că votul ar fi pentru Ghiță Huja. Mă întreb , de ce să NU lăsăm echipa actuală să continue proiectele propuse? Fără doar și poate, viitorul primar va fi GHIȚĂ HUJA. SUCCES ! Voi face VOLUNTAR , tot ce se poate să CONVING cetățenii orașului să voteze cu actualul primar , să termine și să continue proiectele propuse cu actuala echipă, care se vede că este eficientă. Succesul ca fi de sură la sută că ca câștiga.

  1. Andreea dixit 24/08/2019

   Lorincz Gașpar, textul tau spune tot despre voi, cei care faceti voluntariat( pe naiba voluntariat,toti aveti de lins cate ceva) pentru primarul Cisnadiei.
   Aspectul pozitiv in toata mizeria existenta la Cisnadie,este faptul ca lumea a inceput sa se destepte incetul cu incetul si sa realizeze ca nu e ortodox ca unii din functiile de conducere sa poata face trei case intr-un an de zile, doar dintr-o chenzina de bugetar.
   Inca un plus in context este agitatia celor ca tine, cu buze maro si cu arome de flatulenta, ce ne conving,tot mai mult, ca sunteti la gura prapastiei!

  2. un cisnadian 24/08/2019

   Pentru ca proiectele propuse, desi oarecum ok ca propunere, sunt executate prost si fara o vedere de ansamblu. Cineva zicea ca aici e ca in vestul salbatic… nu gresea foarte mult.

  3. unul 25/08/2019

   E clar,si la Cisnadie meritocratia e moarta,numai rebuturi si oameni de joasa calitate candideaza.Oglinda vie a Romaniei in putrefactie

 2. Ghita H 24/08/2019

  Cat de incuiat sa fi sa alegi USR? Un partid care numa a latrat pana acuma si a facut reclama aratand cu degetul pe unul si pe celalalt.

  1. Moldovan Ioan 24/08/2019

   Adevar graiti. USR nu a facut nimic. Incearca sa isi faca reclama pe spatele celor care gresesc in tara asta. Pai daca vrei voturi hai cu un plan bun de guvernare real si fa ceva. Acum ca Huja misca ceva strigati cu toti hotii. Pana a venit el si era tot in paragina si se fura ca in codru ers bine…

  2. Ardeleanu 24/08/2019

   Ghita Huja, lasa vrajeala. Ai distrus un oras!
   Te deranjeaza USR-ul pentru ca urmeaza sa-ti pierzi puterea. Ne-am saturat de baroni locali.
   Avand in vedere in ce hal arata orasul ar trebui sa nu mai candidezi din propria initiativa pentru ca nu esti capabil sa administrezi un oras.

   Ai sa vezi ca tinerii aia vor face toata treaba pe care nu ati fost voi in stare sa o faceti. Huuuuoooo

  3. un cisnadian 24/08/2019

   Nu mai mult decat unul care ar alege un primar care in ultimele mandate a realizat proiecte de doi leiu cu echipe de doi lei. Uita-te cum arata drumurile in oras, cate culori au blocurile din cartiere, cate turme de oi ai in spatele blocurilor, gaste, vaci etc… Esti la oras sau esti la tara? Ca sa nu mai spun ca e plin de caini si pisici pe maidane….

  4. Maria 29/08/2019

   Domnule Huja,
   Dacă o anumită categorie de fraieri plătitori de impozite, căci așa ii priviți, își vor face buletin pe Cisnadie și vor vota, atunci ei vor avea un cuvânt fooooarte important de spus și vor avea un vot decisiv in alegerea primarului.
   Dacă noi ne vom spune cuvântul, domnule Huja nu veți avea nici o șansa.
   Eu mi-am făcut buletin pe Cisnadie special pentru a putea vota împotriva dvs.
   V-ați bătut joc de cartierul Arhitecților și acum sper sa va răsplătim pentru asta!
   Mult…”succes”!!!

 3. Tica 24/08/2019

  Huja Valea ai distrus tot javra

 4. Mihai 24/08/2019

  Perianus mai poti vota_ nu te doare mana? Nu ca doar tu esti obisnuit, ai experienta in a frauda sondaje si a induce oamenii in eroare. esti cel mai infocat sustinator a stapanului de Cisnadie. Ai grija sa nu te iriti la gura

 5. Andra 24/08/2019

  Bine că nu mai puteți vota !

 6. Ciprian Rodeanu 26/08/2019

  La noi în Cisnădioara buzile se scurg în pânza freatică. Du-te plimbă ursu, Hujache! Vine rându’ altcuiva!

 7. Iancu Ungureanu 28/08/2019

  Ma distrează la culme faptul ca postac tot au votat la foc automat sa crească procente. Ce este și mai amuzant este ca Star Sibian nu doar trântește un sondaj ci fac și o analiza a numărului de voturi orelor de votare șamd. Păcat ca se va vedea cum se unflă un sondaj.

 8. Adela Dobrescu 29/08/2019

  Stimați concetățeni,
  In spatele anonimatului sau al numelor fictive este ușor sa fii viteaz.
  După aproape 30 de ani de libertate in gandire… același comportament cvasipoliticianist.
  Ma întreb🤔: o fii aceasta, fata noilor politicieni sau ai susținătorilor acestora care promit o Cisnadie ca-n povesti?
  Evident, ca-n povesti… nu ca in realitate.
  Câți dintre dumneavoastră dacă ar fii avut posibilitatea sa fie in locul primarului Huja, ar fii realizat ce a realizat domnia sa…sau chiar mai mult decât atât? Sincer…???
  Orașul Cisnadie are ștrand, patinoar, casa de cultura, spital, policlinica, un centru pietonal civilizat, curățenie, drumuri mai mult decât rezonabile și multe altele… la care un oraș cu un buget ca al ei nici nu ar îndrăzni sa viseze…Oare chiar nimic, nimic din ce s-a realizat nu valorează? 😒
  Dar asta este, unii văd partea plină a paharului și alții partea goală.
  Intr-o totala nepreocupare de a afla cum au stat/stau lucrurile in realitate, este ușor sa critici și sa jignești.
  Una e sa fii jucător in teren și alta e sa fii fan sau opozant in tribune, mai mult opozanții au și “obligația” sa arunce cu petarde in jucatori echipei adversarilor.
  Dacă tot aveți idei, proiecte legate de oraș, prezentați-le, susțineți-le in fata primarului sau a consiliului local și ați fi surprinși sa constatati ca dacă acestea sunt fezabile veți găsi susținere in punerea lor in practica.
  Cât despre averea primarului sau a oricărui cetățean care a realizat ceva in viața, sunt suficiente instituții care sa se “îngrijească” de modul in care au făcut-o, nu trebuie sa va pierdeți dumneavoastră timpul.
  Va îndemn sa va manifestați matur și cu respect pentru ca totul se răsplătește.
  Va respect și va transmit numai bine tuturor!
  Votez in continuare Huja Gheorghe!
  Adela Dobrescu