fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Reportaj

A fost inaugurată prima construcție din cartierul „The Lake Home Sibiu- Cartierul Bunelor Maniere”

A fost inaugurată prima construcția din cartierul „The Lake Home Sibiu- Cartierul Bunelor Maniere”

Primul imobil din cartierul „The Lake Home Sibiu- Cartierul Bunelor Maniere”, proiect rezidențial premiat la Londra de renumitul juriu al International Property Awards, Ediția 2021-2022, a fost inaugurat sâmbătă, 7 mai, în prezența unui public numeros format din oameni de afaceri, investitori, arhitecți, jurnaliști și o parte dintre cei care și-au achiziționat deja, apartamente. Menționăm că, din cele 42 de apartamente, doar 10 mai sunt disponibile la momentul redactării acestei știri. Prețurile variază între 73.587 EURO pentru un studio dublu cu o suprafață construită de 48,7 mp (39,1 mp utilă) și 297.570 LEI pentru un apartament pe două niveluri de 251,9 mp (174,8 mp suprafață utilă)

Conceptul de paritate între spațiile locuite și cele comune te face să te simți “ca acasă” de la primul pas în cartier. 20.000 de metri pătrați de spațiu verde asigurați celor 494 de apartamente, 29 case și 3 restaurante stau mărturie a faptului că nu suntem doar constructori, ci și creatori de experiențe.

A fost inaugurată prima construcție din cartierul „The Lake Home Sibiu- Cartierul Bunelor Maniere”Printre primii locatari se află însuși dezvoltatorul Raul Țălnaru și familia acestuia. „Oameni care au construit acest prim bloc au și cumpărat. Eu, mama mea, cumnatul meu și alți parteneri cu care am început acest business am cumpărat aici și vom locui aici. Asta spune multe despre calitatea lucrărilor. O mare parte din oamenii din Sibiu cunosc Lacul lui Binder, o zonă rău famată în trecut. După o investiție de 3,5 milioane de euro a Primăriei Sibiu în amenajarea Lacului lui Binder, zona a devenit, acum, un fel de cenușăreasă. Am proiectat și un traseu pietonal de aproximativ un kilometru. Acest traseu trece și prin blocuri, motiv pentru care am renunțat la trei apartamente pentru a face loc acestui traseu pietonal. Toate casele vor avea parcare subterană, iar pe alei și printre case nu va fi permis accesul mașinilor.”, a spus Raul Țălnaru.

 

Imobil SMART

Locația proiectului – strada Tractorului – este unică atât datorită Lacului Binder, prin apropierea de viitorul Spital Județean, de pasajul Calea Șurii Mici – Kogălniceanu, care asigură accesul rapid spre autostrada A1, precum și de zone de relaxare, dar și prin potențialul de transformare într-o zonă de tip “mixed use”, un loc ce va deveni un pol de agrement al sibienilor în următorii ani. Încălzirea este prin pardosea și poate fi controlată din telefon, televizorul pornește în timp ce draperiile se trag automat, iar aerul condiționat se oprește atunci când este deschisă ușa.

„Știu despre proiect încă de la început. Am fost prezent pe șantier alături de cei care au muncit la ridicarea acestei clădiri. Este SMART conceptul, este SMART aparamentul.”, a spus Răzvan, unul dintre cumpărătorii unuia dintre aparamente.

„Cred că acesta va fi cel mai civilizat loc din oraș.”, menționează și Dana, un alt proprietar al unui apartament SMART.

 

Etichete:

Leave a Comment