fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social Sport

FOTO- 40 de persoane au alergat pentru amenajarea unui teren multifuncțional de sport în Săcădate

Asociația „Vatra-Satului” din Săcădate poate fi considerată un model pentru majoritatea ong-urilor din întreaga țară. O mână de voluntari au realizat în ultimii ani numeroase acțiuni și proiecte dedicate copiilor și tinerilor din localitatea Săcădate. Cea mai recentă reușită este participarea la Maratonul Internațional al Sibiului varianta aleargă de oriunde, unde au înscris proiectul  Teren multifuncțional pentru practicarea în aer liber a activităților sportive.

În această dimineață, 40 de persoane, sportivi sau amatori, copilași, tineri sau vârstnici s-au prezentat la linia de Start a competiției sportive. Cei 40 de alergători fac parte din cei aproximativ 60 de cetățeni care au decis să susțină o cauză dedicată practicării sportului în rândul copiilor și nu numai.

Este vorba despre amenajarea unui teren de sport unui loc în care copiii să poată face sport – va fi format dintr-un teren de fotbal și unul de badminton și volei. Proiectul va fi implementat chiar în curtea Școlii Primare, unde în prezent este disponibil un spațiu nefolosit. Target-ul asociației a fost suma de 7.000 de lei, ceea din fericire au și reușit să îi strângă.

FOTO- 40 de persoane au alergat pentru amenajarea unui teren multifuncțional de sport în SăcădateTeren multifuncțional pentru practicarea în aer liber a activităților sportive este unul dintre proiectele de suflet al Asociației Vatra-Satului din Săcădate, pe care l-am înscris în acest an la Maratonul Internațional Sibiu. Noi încercăm să strângem fonduri pentru un teren de sport pentru copiii din comunitatea noastră. Ne-am stabilit un target de 7000 de lei, pe care sperăm să îl depășim până în 1 octombrie când se încheie perioada de donații. Pe lângă amenajarea terenului de fotbal și a celui de volei și de badminton, vrem să reabilităm clădirea din apropierea acestor, unde vrem să realizăm vestiare și toalete. Ne-am propus să îl inaugurăm pe la jumătatea luni octombrie a acestui an.”, a subliniat Anca Groza, președintele Asociației „Vatra-Satului” din Săcădate.

FOTO- 40 de persoane au alergat pentru amenajarea unui teren multifuncțional de sport în SăcădatePereții clădirii în care se vor afla vestiarele și toaletele vor „prinde” viață prin picturile realizate de către artiștii locali Tarkan Fogoroș, Ioan Ștefan Socaci și Nicolae Radu Bucșa.

FOTO- 40 de persoane au alergat pentru amenajarea unui teren multifuncțional de sport în Săcădate„Lucrarea mea va fi ceva simplu și estetic, mai exact voi desena o minge, alături de picioarele unui jucător, iar în fundal vor fi jaloane. Mai întâi voi creiona schița în creion, după care voi folosi lavabilă de exterior.”, a spus Nicolae Radu Bucșa.

De asemenea, fiecare voluntar își va lăsa amprenta în acel loc prin „ștampirea” propriei mâini sub forma unui copac pictat tot în incinta clădirii.

„Voi picta cuvântul gol pe unul dintre pereții folosind culori foarte vii, care să le atragă atenția jucătorilor și să le de-a forță în momentul fiecărei partied jucătorilor noștri.”, a declarat Ioan Ștefan Socaci.

FOTO- 40 de persoane au alergat pentru amenajarea unui teren multifuncțional de sport în Săcădate

Etichete:

Recomandam sa citesti si