fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Primăria Avrig a premiat “Cel mai frumos balcon” și “Cea mai frumoasă fațadă”

Primăria Avrig a premiat "Cel mai frumos balcon" și "Cea mai frumoasă fațadă"

Benzinăria Octano a fost, recent, gazda festivității de premiere a câștigătorilor concursului organizat de Primăria Avrig, în cadrul căruia, au fost premiate cel mai frumos balcon și cea mai frumoasă fațadă din Avrig și localitățile aparținătoare.

În total, s-au acordat șase premii, câte trei pe secțiune, în valoare de 1000 de lei. Premiile au constat în bonuri de combustibil, oferite de sponsorul concursului:

• două premii I – bonuri de combustibil în valoare de 250 de lei
• două premii II, bonuri de combustibil de 150 de lei
• două premii III, bonuri de combustibil de 100 de lei.

Primarul Adrian David i-a felicitat pe câștigători și a folosit această ocazie pentru a le reaminti avrigenilor că domeniul public este responsabilitatea tuturor.

„Felicitări câștigătorilor! Ne-a bucurat interesul mare față de această competiție, care și-a atins scopul, și anume încurajarea locuitorilor Avrigului și ai localităților aparținătoare, să își înfrumusețeze balcoanele și fațadele imobilelor în care locuiesc. Dacă fiecare dintre noi va contribui la întreținerea și înfrumusețarea domeniului public, Avrigul va fi mult mai curat și mai frumos. Mulțumim Benzinăriei Octano, care ne susține în acest demers și care s-a implicat activ în comunitatea locală, încă de la deschiderea stației din Avrig. ”

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si