fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Oficial, CCIA Sibiu are un nou sediu social

Camera de Comert, Industrie și Agricultură Sibiu anunță oficial schimbarea sediului social la o nouă adresă, respectiv pe Strada Samuel von Brukenthal numărul 4.

Un sediu aflat la etajul 1 al clădirii de la numărul 4, lipit de clădirea Primăriei Municipiului Sibiu, amenajat la standardele anilor în care ne aflăm, cu dotări noi de clădire inteligentă și echipamente necesare pentru îndeplinirea atribuțiior Camerei în următorii ani.

”Reamintim celor interesați faptul că asociația comercianților din județ – Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Judetului Sibiu – este o entitate privată, autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, de utilitate publică. Ea a fost creată în urmă cu aproape 100 de ani, funcționează din fonduri exclusiv private, nu avem niciun ban din bugete publice, nu suntem obligați să justificăm nimănui banii noștri cu excepția membrilor organizației, suntem o entitate de utilitate publică și nu de interes public, cu drept de lobby, rol de interfață între comunitatea de afaceri și statul român și alte atribuții stabilite prin lege specială!”, transmite conducerea CCIA Sibiu.