fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Candidații PNL pornesc cu prima șansă în alegeri

Lansarea candidaților PNL la alegerile locale din 9 iunie a fost cel mai grandios eveniment electoral organizat în ultimul deceniu, la Sibiu. Peste 500 de liberali au umplut, vineri seara, sala Redal Expo și au aplaudat la scenă deschisă discursurile mobilizatoare ale liderilor PNL și ale primarilor în funcție. Candidații liberali pornesc încrezători în reușita electorală, având cele mai bune argumente de partea lor: faptele edililor PNL, care au însemnat investiții de 7 miliarde de lei în județ.

Daniela Cîmpean ”este un model”

”Respectul față de cetățean este ceea ce ne diferențiază față de ceilalți”, a subliniat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean, care va candida pentru al treilea mandat. „Suntem în județul celor mai muncite victorii liberale din România. Tot ceea ce s-a clădit politic în comunitățile noastre s-a construit cu trudă. Am oferit oamenilor motive să rămână sau să vină în Sibiu”, a spus Daniela Cîmpean. „Pe Daniela Cîmpean,  o reconfirmăm a treia oară. Una dintre cele mai bune administrații liberale din toată țara. Daniela Cîmpean este un model de muncă, de implicare, de sacrificii pentru a fi alături de oameni și mi-aș dori să susțineți mai prompt și mai puternic femeile din PNL. Pentru că doamnele sunt muncitoare, competente”, a remarcat ministrul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

Candidații PNL pornesc cu prima șansă în alegeri

Un deceniu victorios

„Din 2014, PNL Sibiu a câștigat toate alegerile. Cu sibienii, evident. PNL Sibiu va câștiga alegerile din 9 iunie, PNL Sibiu va fi un sprijin real pentru PNL la nivel național și PNL Sibiu va fi în PNL la guvernare și după anul 2024”, a transmis Raluca Turcan. Rețeta succesului ”singurului partid autentic de dreapta” a fost colaborarea între primari și Consiliul Județean, între Consiliul Județean și administrația centrală și între administrația centrală și președintele României. Această colaborare s-a materializat, în ultimii patru ani, în investiții în valoare de 7 miliarde de lei, realizate de administrațiile liberale din județul Sibiu, după cum a subliniat liderul PNL Sibiu.

Adrian Bibu: ”o proaspătă viziune a viitorului”

Succesul în alegerile din iunie este garantat de valoarea candidaților. PNL Sibiu are candidaţi pentru 63 de municipii, oraşe și comune din judeţ, cu excepţia comunei Brateiu. Primarii în funcție vor câștiga, în mare majoritate, competiția electorală bazându-se pe lucrurile bune pe care le-au făcut pentru comunitățile lor. Candidații noi aduc în fața oamenilor proiecte care vor rezolva problemele cu care se confruntă fiecare comunitate. ”Avem de făcut o alegere importantă: între o frumoasă poveste a trecutului și o proaspătă viziune a viitorului”, a remarcat Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Municipiului Sibiu. Acesta a subliniat că vine cu soluții la multele probleme din Sibiu: traficul rutier, lipsa locurilor în creșe, grădinițe și școli, consumul de droguri, spațiile verzi și multe altele. În opinia Ralucăi Turcan, Adrian Bibu pornește cu o ”șansă reală în câștigarea Primăriei Municipiului Sibiu”. Pornește cu șansă reală în câștigarea Primăriei Municipiului Sibiu” pentru că ”este acel om politic care a pornit de jos, a învățat administrație publică, a căpătat experiență și a ajuns să câștige încrederea sibienilor”.

Candidații PNL pornesc cu prima șansă în alegeri

„Suntem într-un fief al liberalismului”

„Se simte imediat cum intri într-un județ administrat de liberali, se simte mâna unor oameni preocupați de administrație și investiții”, a mărturisit, în discursul său, Sebastian Bode, secretarul general al partidului. ”Suntem într-un fief al liberalismului și sunt sigur că și după alegerile din 9 iunie va rămâne în top. Sunt convins că veți reconfirma în 2024 aceste scoruri record obținute în 2016 și 2020, rezultate care vă poziționează drept una dintre cele mai puternice organizații liberale județene din România. Cunoscându-le pe cele două doamne din fruntea PNL Sibiu, Raluca și Daniela, ștacheta sunt convins că va fi mereu sus”, a spus Sebastian Bode.

La rândul său, europarlamentarul Dan Motreanu, prim-vicepreședinte al PNL, a subliniat că „Sibiul este un model pe care PNL vrea să îl multiplice în întreaga Românie. Este acel loc în care se îmbină tradiția și modernitatea, pe care trebuie să îl oferim întregii Românii”. La evenimentul de la Sibiu au mai participat Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației şi europarlamentarul Siegfried Mureşan.

 

 

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si