fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Străzile Dealului și Banatului intră în reparații ample

Noi lucrări de reparații ample pe mai multe străzi din Sibiu

Două străzi intens circulate din centrul Sibiului, Dealului și Banatului, intră în reparații. În primă etapă, se lucrează la trotuare, fără a afecta traficul auto. ”Ulterior, până în data de 15 mai se va interveni și pentru înlocuirea completă a stratului asfaltic de uzură. Lucrările pe carosabil se vor efectua fără închiderea traficului, frezarea asfaltului vechi urmând să se efectueze pe timp de zi, iar turnarea noului strat pe timp de noapte”, anunță Primăria Sibiu.

Lucrări de reparații se desfășoară și pe străzile Frigoriferului și Ștefan cel Mare, unde se lucrează la trotuare. Pe Calea Dumbrăvii, pe tronsonul dintre strada Ludoș și intrarea la Zoo Sibiu, se intervine, în această săptămână, pentru așternerea noului strat de asfalt.

Pe strada Mașiniștilor, lucrările de reparații se amână. ”În contextul în care societatea deținătoare a rețelei de gaz a notificat Primăria Sibiu cu privire la desfășurarea unor lucrări de înlocuire a conductei de pe această stradă, inclusiv a branșamentelor către proprietățile private, reparațiile pe carosabil și trotuare vor fi reprogramate după finalizarea acestor intervenții”, precizează Primăria.

Etichete: