fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Omul de afaceri Cristian Marinescu s-a înscris în Partidul Ecologist Român

Într-o postare pe Facebook, sibianul Cristian Marinescu îşi anunţă revenirea în politică. Omul de afaceri s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER) şi îşi motivează revenirea sa pe scena politică: „de ceva timp nu mai pot tolera anumite incompetenţe ale unor persoane care conduc acest judeţ”. Cristian Marinescu a mulţumit în postarea sa fostului avocatul Nicolae Ucă, cel care l-a convins să reintre în politică, iar pe preşedintele partidului, Dănuţ Pop, îl consideră a fi „o persoană muncitoare, o persoană care se implică, o persoană pe care o cunosc de câţiva ani de zile”. Cristian Marinescu îi aminteşte în postarea sa de pe Facebook şi pe preşedintele executiv al PER, Mohammad Morad, cel care l-a „determinat foarte mult din punct de vedere al busines-ului” şi pe care îl consideră a fi „un om de top”, dar şi pe prim vicepreşedintele Cristian Cosmin, „un bun prieten”.

Sănătatea publică, principalul obiectiv
Cristian Marinescu acuză lipsa de iniţiativă şi de solidaritate în societatea românească şi anunţă că domeniul sănătăţii publice va fi pe primul loc în activitatea sa de politician.
„Cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu colegii de partid, cu organizaţia de la Sibiu, împreună cu preşedintele organizaţiei judeţene, domnul Gligor, îmi doresc să fac politică ecologică, o politică corectă şi să nu dezamăgesc şi vă asigur că Partidul Ecologist Român, cel puţin la Sibiu, va avea candidaţi care vor pune în primul plan cetăţeanul şi miza mea, cel mai mare subiect pentru care o să mă lupt pentru Sibiu o să fie sănătatea. N-o să tolerez nicio asistentă, niciun cadru medical, pe nimeni care greşeşte în faţa cetăţeanului. Când îi vorba de sănătate, trebuie lăsat la o parte orice şi culoarea politică, şi prietenii şi pile şi relaţii şi tot”.
De asemenea, Cristian Marinescu acuză umflarea preţurilor la lucrările publice, dar şi la publicitatea făcută de instituţiile statului în media, unde intermediarii cresc mult preţurile acestor servicii. Omul de afaceri sibian anunţă că va expune şi alte motive pentru care a reintrat în politică în următoarele declaraţii de presă şi că „va povesti multe până la alegeri”, la care consideră că „sibienii vor vota şi omul, nu doar partidul”. Cristian Marinescu îi îndeamnă pe sibieni să se alăture PER.
Partidul Ecologist Român a fost înfiinţat în 16 ianuarie 1990, sub conducerea lui Adrian Manolache, potrivit agerpres.ro. A participat la fondarea Convenţiei Democrate Române în 1991 şi a obţinut patru mandate în Camera Deputaţilor la alegerile din 27 septembrie 1992. De asemenea, a mai obţinut două mandate de deputat şi trei de senator la alegerile legislative din 3 noiembrie 1996. Este un partid de centru, cu o doctrină ecologistă, în programul său politic (https://www.per.ro/program-politic/) statul de drept şi eco-capitalismul fiind elementele principale ale opţiunii sale politice.

 
Aici postarea:
https://www.facebook.com/100000452403246/posts/7671305279561143/?d=n

Etichete:

Recomandam sa citesti si