fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Oportunități de finanțare europeană

Reprezentanți ai instituțiilor publice din județul Sibiu vor participa, în 7 martie, la conferința regională ”Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”, organizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Sibiu.

O conferință similară, dedicată mediului de afaceri, s-a desfășurat în 3 martie.

ADR Centru – în calitate de Autoritate de Management a Programului ”Regiunea Centru” 2021-2027 – a pus în dezbatere publică primele ghiduri de finanțare din cadrul acestui program regional și a publicat recent Calendarul orientativ privind lansările de apeluri de proiecte, pentru perioada ianuarie – iulie 2023. Conform acestuia, în prima jumătate a anului curent, se vor lansa 15 apeluri de proiecte aferente celor 8 Priorități ale Programului, în valoare totală cumulată de aproape un miliard euro.

În acest context, până la jumătatea lunii aprilie, ADR Centru – cu sprijinul Consiliilor Județene din Regiunea Centru – organizează o suită de întâlniri de lucru cu reprezentanții mediului public și ai mediului privat, pentru a informa categoriile interesate de public țintă din Regiunea Centru despre oportunitățile de finanțare cu resurse europene, în actuala perioadă de programare europeană.

Etichete:

Recomandam sa citesti si