fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Gaz Metan a învins la limită Chindia Târgoviște, printr-un gol marcat de Ronaldo Deaconu

Gaz Metan a învins la limită Chindia Târgoviște, printr-un gol marcat de Ronaldo Deaconu

Singura reușită a partidei de duminică seara a venit dintr-un penalty transformat de Ronaldo Deaconu, după ce Ricardo Valente a fost faultat în careul de 16 metri. În urma victoriei cu Chindia, alb-negrii s-au apropiat la două puncte de locurile de play-off.

Gaz Metan a avut prima oportunitate a partidei în minutul 22, atunci lovitura liberă bătută de Nasser Chamed din marginea careului de 16 metri a fost oprită de zidul Chindiei. Peste alte trei minute, portarul Mihai Aioani a reținut șutul lui Ovidiu Horșia. În minutul 35, Ricardo Valente a fost faultat în careul de 16 metri, iar centralul a indicat punctul cu var.

A executat și transformat lovitura de pedeapsă Ronaldo Deaconu.

În finalul primei reprize, Chindia a cerut și ea penalty după ce Daniel Florea a căzut în careul de 16 metri al Gazului, dar centralul i-a acordat acestuia cartonaș galben pentru simulare.
La trei minute de la reluarea jocului Răzvan Pleșca a degajat o minge direct în Daniel Popa, iar aceasta a trecut paralel cu linia porții și a ieșit în afara terenului. În minutul 65, Răzvan Pleșca a reținut șutul lui Denis Dumitrașcu din marginea careului de 16 metri.
Gaz Metan a învins la limită Chindia Târgoviște, printr-un gol marcat de Ronaldo Deaconu

Ronaldo Deaconu a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă de Ricardo Valente, iar reușita sa s-a dovedit decisivă în stabilirea învingătorului.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 28 de puncte și a urcat pe poziția a opta a clasamentului.

Pentru Gaz Metan urmează joi partida din optimile Cupei României, în deplasare cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si