fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Internaționalul syrian, Aias Aosman, va reprezenta FCH în tricoul cu numărul 10

Internaționalul syrian, Aias Aosman, va reprezenta FCH în tricoul cu numărul 10

Noul număr 10 al A.F.C.Hermannstadt va fi  internaționalul syrian Aias Aosman, care s-a alăturat echipei din postura de jucător liber de contract.

În vârstă de 26 de ani, Aias Aosman evoluează pe postul de mijlocaș central ofensiv și este cotat la suma de 825.000 euro pe siteurile de specialitate.

Playmakerul de 1,75 m a bifat până acum 5 selecții în echipa națională a Syriei, țară în care este văzut ca fiind unul dintre cei mai talentați și creativi fotbaliști ai generației sale. Pe CV-ul său se regăsesc echipe ca VfL Osnabrück, Preußen Espelkamp, SC Wiedenbrück, 1.FC Köln, SSV Jahn Regensburg, SG Dynamo Dresden, cu care a promovat în cea de-a doua ligă din Germania în sezonul 2015/ 2016 și Adana Demirspor din Turcia.

Internaționalul syrian, Aias Aosman, va reprezenta FCH în tricoul cu numărul 10În turul acestui sezon, Aias Aosman a evoluat pentru Tuzlaspor, echipă din liga a doua a Turciei, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit un assist în 12 meciuri.

“Mult succes și multă viziune în joc îi dorim lui Aias în tricoul FCH!”, transmit reprezentanții clubului sibian de fotbal.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si