fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

CSC Șelimbăr pune în vânzare bilete pentru partida cu Dunărea Călărași

Clubul Sportiv Comunal Șelimbăr pune în vânzare bilete pentru partida de sâmbătă cu Dunărea Călărași. Prețul unui bilet pentru această partidă este de 25 lei.

De asemenea CSC Șelimbăr a pus în vânzare și abonamentele pentru sezonul 2021-2022, iar cei care doresc să își achiziționeze un abonament pot accesa link-ul acesta: https://www.bilete.ro/abonamente-csc-1599-selimbar/

Minorii și persoanele cu dizabilități vor avea accesul gratuit la meciurile echipei noastre. Accesul la meciul de sâmbătă se face respectând protocoalele și normele de prevenire a virusului Covid-19, iar pe stadion pot întra următoarele persoane:

  •  Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore.
  •  Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.
Etichete:

Recomandam sa citesti si