fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Abonamente cu loc rezervat în parcarea supraterană Hipodrom

Sibienii pot cumpăra abonamente cu loc rezervat în parcarea supraterană din cartierul Hipodrom pentru anul 2024. Prioritate vor avea locuitorii din imobilele situate în perimetrul delimitat de străzile Mihai Viteazu – Rahovei – Oștirii – Nicolae Iorga, în care este situată parcarea.

Pentru autovehicule, sunt 212 locuri de parcare pentru abonamente cu loc rezervat, iar pentru motociclete sunt 15 locuri. Acestea sunt situate la subsol și etajele 1, 2 și 3.

Tarifele pentru abonamentele anuale cu loc rezervat:

  • persoane fizice – 720 de lei / auto
  • persoane juridice nerezidențiale – 1.440 lei / auto

  • persoane fizice/juridice – 360 de lei / motocicletă.

Programare online

Cei interesați să cumpere un astfel de abonament sunt așteptați să se programeze online pe site-ul https://spadpp.sibiu.ro/, pe butonul dedicat, în perioada 15 – 31 decembrie 2023. În perioada 03 – 16 ianuarie 2024, cetățenii care au făcut o programare sunt așteptați să depună cererile completate la ghișeul Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat (SPADPP) din Piața Mică, nr. 22, în data și la ora la care s-au programat. Modelul de cerere poate fi descărcat de pe site-ul: https://spadpp.sibiu.ro/parcari/detaliu/16 sau aceasta poate fi completată direct la ghișeu.

Fără loc rezervat

Restul de 97 de locuri pentru autovehicule și 7 locuri pentru motociclete de la parterul parcării și de pe terasa acesteia vor putea fi ocupate cu abonament fără loc rezervat sau de către oricine achită taxa de 1 leu/oră. Abonamentul fără loc de parcare rezervat se poate achiziționa direct de la ghișeu, oricând pe parcursul anului, fără a fi necesară parcurgerea procedurii de programare online.

Abonamente cu loc rezervat în parcarea supraterană Hipodrom  Abonamente cu loc rezervat în parcarea supraterană Hipodrom

Etichete:

Recomandam sa citesti si