fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Tursib: Anunț privind vânzarea unor piese de schimb și anvelope aferente unor mărci de autobuze scoase din circulație
ANUNȚ PUBLIC - Spitalul Clinic de Psihiatrie ,,Dr. Gheorghe Preda” anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a autorizației de mediu pentru activitatea medicală
Anunț public privind depunerea solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul/programul „Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietate publică aparținând Comunei Brădeni – U.P. I Brădeni, jud. Sibiu”
SOMA Sibiu angajează lucrători necalificați
SUPER POINT SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”
ULBS şi Tursib reintroduc abonamentele cu reducere de 50% pentru studenţi
Sfânta Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului este un prilej de a ne îndrepta gândurile înspre aproapele nostru și de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Astfel, studenții facultăților de Drept, Inginerie și Științe Socio-Umane din cadrul ULBS, doresc să aducă un zâmbet pe buzele copiilor nevoiași prin intermediul proiectului caritabil “Moșu’-i student”, care se va desfășura în perioada 13-16 decembrie, având următorul program: ❄️ 13-15 decembrie: se vor strânge fonduri, dar și cărți, haine, jucării, la standurile special amenajate în cadrul facultăților de Drept, Inginerie și Litere; 🎶 16 decembrie: concert de colinde al studenților de la Drept și Inginerie. Împreună, studenți și profesori, haideți să le umplem de bucurie sufletele copilașilor care sunt mai puțin norocoși decât noi!
Filiala Judeţeană Sibiu a Asociaţiei Comunelor din România angajează asistent social- grad profesional practicant
Transfăgărășanul se închide de astăzi