INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Micii bucătari din Agnita

Elevii de la Colegiul Tehnic „August Treboniu Laurian” Agnita s-au transformat în „micii bucătari” şi au pregătit salate de fructe, sucurile din fructe și legume proaspete. Ei au şi realizat diferite materiale despre importanţa fructelor şi legumelor în alimentaţie. Cu acest prilej s-au organizat mai multe concursuri tematice. La final toți copiii au fost premiaţi.

„Sunteți foarte harnici și foarte dornici să vă ocupați de legumele și fructele pe care le-ați primit și probabil și mai dornici să gustați din salate și sucuri. Abia aștept să gust și eu din ele și sper ca în viitor să devină o obișnuință pentru voi să consumați zilnic fructe și legume proaspete”, le-a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Christine Manta-Klemens, prezentă la eveniment.

Acțiunea a făcut parte din Programul pentru școli al României gestionat la nivelul județului Sibiu de Consiliul Județean Sibiu. La acțiunile desfășurate în cele 57 de școli din județ privind măsuri educative de grădinărit, distribuție lactate, fructe și legume participă aproximativ 10.000 de elevi.

FOTO:

Etichete:

Recomandam sa citesti si