INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Agroturism şi gastronomie românească la Sibiu

Asociația My Transylvania organizează joi, 12 septembrie, cea de-a doua ediție a conferinței „Agroturism & Gastronomie Românească”. Evenimentul reunește producători, achizitori din HoReCa, lideri de asociații, autorități locale și naționale cu rol de suport, dar și de reglementare, specialiști în gastronomie, ospitalitate și turism.

Conferința va avea loc în Pavilionul Multicultural din cadrul Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, începând cu ora 10. Vor avea loc dezbateri, studii de caz, prezentări, dar și un târg de prezentare și degustare de produse locale certificate.

Printre producătorii participanți se numără: Brutăria Sântimbru – Pita de Sântimbru, Sonimpex Serv – Magiun de Topoloveni, Asociația Producătorilor de Telemeaua de Sibiu, Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, Crama Oprișor, Grădina Verde – Sibiu, Transilvania Acasă – Cluj, Mall Țărănesc, IF Ardelean Grigore – Pălinca de Sălaj, De la Ferma – Alba Iulia, Manufactura de Brânză – Mureș, Ferma Cățean – Brașov și Casa Tăușan – Alba Iulia.

În cadrul „HoReCa Gastro Demo Show”, produsul românesc va fi pus în valoare de către trei chefi susținători ai gastronomiei tradiționale: Horia Șimon – Head Chef la Clubul Gastronomic Transilvan, Cluj, Ioan Bebeșelea – Head Chef la Syndicat Gourmet, Sibiu și Carmen Paraschivescu Chef, Slow Food Dobrogea.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile și se realizează în baza unei înscrieri pe: https://conferinte.tmtpr.ro/agroturism-si-gastronomie-romaneasca/index.php/preturi/#cumpara-bilet.

Conferința „Agroturism & Gastronomie Românească” este un eveniment cofinanațat de Primăria Sibiu și organizat sub egida Sibiu Regiune Gastronomică Europeană.

Etichete:

Recomandam sa citesti si