fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Medias

Zona Brașovului, preferata excursioniștilor LTAS

Dacă în preajma Crăciunului clasa a IX-a Filologie s-a aflat în excursie la Brașov, primăvara anului 2022 a adus la aceeași destinație nu mai puțin de 4 clase ale Liceului Teoretic „Axente Sever” din Mediaș.
Elevii claselor a IX-a Matematică- Informatică, clasele a IX-a Științele Naturii, a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și a X-a Științele Naturii au realizat sâmbătă, 9 aprilie, o excursie tematică în zona Brașovului. Axentiștii au fost însoțiți de diriginții lor, profesorii Ioan Chindea, Loredana Voicea, Delia Duma și Lenuța Moldovan și  Alina Hațegan.
Traseul excursiei a inclus un popas la cetatea Rupea, cetate atestată oficial în urmă cu aproape 700 de ani. Ulterior elevii au poposit la mai multe obiective din municipiul Brașov, între care Prima Școală Românească din Șcheii Brașovului sau Biserica Neagră.
„Ne bucurăm de faptul că tot mai multe clase ale unității noastre de învățământ participă la activități recreative în această perioadă și ne exprimăm speranța că asemenea activități extrașcolare vor deveni tot mai frecvente.”, transmit reprezentanții unității de învățământ medieșene.
Etichete:

Recomandam sa citesti si