fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

„Ziua supereroilor”, sărbătorită de elevii ciclului primar ai Liceului Teoretic Constantin Noica din Sibiu

„Ziua supereroilor”, sărbătorită de elevii ciclului primar ai Liceului Teoretic Constantin Noica din Sibiu

„Ziua supereroilor” a fost sărbătorită de elevii ciclului primar ai Liceului Teoretic Constantin Noica din Sibiu,care au devenit supereroi pentru o zi. La nivel național sărbătoresc Săptămâna sănătății emoționale aproape 30.000 de elevi și profesori.

Cu această ocazie atât elevii, cât și cadrele didactice au purtat ceva care le-a amintit de supereroul preferat. De Ziua supereroilor, elevii sibieni au realizat o fișă de lucru, pe care au avut de desenat un supererou, și-au imaginat că ei sunt supereroi, ce superputeri au și cum le-ar folosi. Supereroii de azi au fost imaginari, dar și reali, cei care le sunt aproape și se asigură că sunt bine: mama, tata, doamna învățătoare, cel mai bun prieten, pompierii, medicii și chiar ei. Provocarea a transformat elevii Liceului Teoretic „Constantin Noica” Sibiu în supereroi. Cu mic cu mare și-au ales supereroi din literatură, desene, filme, sporturi și din famile(părinți sau bunici). O galerie a culorilor a umplut curtea de veselie și rumoare plăcută. Pentru astăzi cuvântul magic a fost APRECIERE.

„Ziua supereroilor”, sărbătorită de elevii ciclului primar ai Liceului Teoretic Constantin Noica din Sibiu”Oricine poate fi un #SuperErou pentru cei din jurul său! Trebuie doar să încercăm și să credem în noi și în puterea noastră de a fi buni unii cu alții.”, ne-a transmis Teodora Sandu, profesor învățământ primar la Liceul Teoretic Constantin Noica din Sibiu.

„Ziua supereroilor”, sărbătorită de elevii ciclului primar ai Liceului Teoretic Constantin Noica din SibiuȘi elevii clasei a XI-a, filologie, de la Liceul Noica au luat parte la activitățile Săptămânii Sănătății Emoționale. Sub coordonarea elevului Valentin Stăvaru, aceștia și-au pus în valoare superputerile grafice și emoționale prin implicarea entuziasmată în activitatea de grup.

„Ziua supereroilor”, sărbătorită de elevii ciclului primar ai Liceului Teoretic Constantin Noica din Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si