fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Ziua Porților Deschise la Rotary Club Sibiu la aniversarea celor 25 de ani

Rotary Club Sibiu împlinesc joi, 14 mai, 25 de ani de activitate. Cu ocazia acestei aniversări membrii clubului vă invită la evenimentul “Ziua porților dechise Rotary Club Sibiu”.
Pe lângă prietenii rotarieni din țară și străinătate, sunt așteptați toți cei interesați să afle despre activitatea clubului.

Ziua Porților Deschise la Rotary Club Sibiu la aniversarea celor 25 de ani

Ne dorim să împărtășim cu cei prezenți ce înseamnă Rotary Club Sibiu pentru comunitatea sibiană și de asemenea vă vom prezenta o parte din proiectele desfășurate în cei 25 de ani de activitate.

Acest eveniment va avea loc online folosind platforma Zoom, de la ora 19:00.

Pentru participare, accesează link-ul următor:
https://us04web.zoom.us/j/9791925911

Istoria Rotary Club Sibiu începe în decembrie 1994, când Dr. Philippi Paul, vechi rotarian al clubului Rotary Schwetzingen Walldorf, a format un Comitet de inițiativă pentru alcătuirea unui club Rotary în Sibiu. Astfel, în ianuarie 1995 s-au întâlnit 27 de persoane care au format clubul Rotary Sibiu, acesta fiind recunoscut de Rotary International începând din 14 mai 1995.

Ziua Porților Deschise la Rotary Club Sibiu la aniversarea celor 25 de ani

Clubul Rotary Sibiu a avut mereu în vedere pacea și prietenia între oameni și s-a dedicat cu prioritate problemelor stringente ale comunității care vizează: sănatatea copiilor și adulților, educația acestora, cultura și sportul (tabere de creație, burse de studiu în țară și străinătate, dotarea școlilor și liceelor cu aparatură și mobilier, bursele de excelență Rotary), atât în scopul promovării talentelor și valorilor locale și din țară, cât și ca mijloace de propagare ale unor proiecte ale clubului, care necesită angrenarea publicului larg.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Stiri din aceeasi categorie