fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

“Ziua portilor deschise” la maternitatea Polisano

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 martie incepand cu ora 17:30, la noul sediu din strada Izvorului 1A. Viitoarele mamici sunt asteptate in numar cat mai mare.

Consideram că naşterea este un eveniment fericit si de neuitat pentru intreaga familie, iar pentru mama este cel mai frumos si inaltator  eveniment  din viata ei.

In cadrul Departamentului de Obstetrica al Clinicii Polisano venim alături de mame cu atentie, grija, compasiune si respectam intimitatea unuia dintre cele mai speciale momente din viaţa unei femei – atunci cand aduce pe lume un copil.

De aceea dorim sa oferim pachete de servicii medicale atent gandite, astfel incat solutiile medicale personalizate si adaptate conditiilor fiziologice ale pacientei sa ofere viitoarelor mamici siguranta si increderea ca aducerea pe lume a nou-nascutului se desfasoara in cele mai bune conditii.

In Clinica Polisano puteți fi sigura că bebelusul dumneavoastra va fi îngrijit de o echipa de medici specialisti profesionisti cu inalta calificare, instruiti dupa cele mai moderne standarde europene de ingrijiri prenatale si perinatale in specialitatile obstetrica-ginecologie, neonatologie, pediatrie, ATI, genetica medicala, psihologie.

Clinica noastra va ofera accesul la servicii de maternitate personalizate inca din timpul perioadei de sarcina prin Centrul Materno-fetal deschis in ambulatoriul de specialitate al Clinicii Polisano. In cabinetele de Obstetrica-Ginecologie din Centrul materno-fetal pe langa mobilierul modern, patul de consultatii si masele ginecologice se afla dotarile standard: lampile de consultatii, paravane, masuta pentru instrumentar, dulapuri de medicamente, stetoscoape, tensiometre, computere, imprimante,  dispencere,  dozatoare cu solutii dezinfectante. Cabinetele de obstetrica-ginecologie detin deasemenea truse de urgenta, defibrilatoare, prize de gaze medicinale. Pentru examinarea ecografica medicii nostri specialisti au la dispozitie cele mai performante ecografe: ecograf Voluson E8, iar pentru examinarea 3D, 4D Acuson S3000. Cabinetul de tocografie este dotat cu tocografe GE Cronometrix 170 pentru urmarirea evolutiei sarcinii dupa saptamana 28. Cabinetul si laboratorul de genetica depisteaza predispozitia catre anumite boli cu transmitere genetica. La nivelul Centrului Materno-fetal funtioneaza si un cabinet de dispensarizare neonatala de tip „follow-up”. Centrul Materno-fetal detine o echipa de specialisti cu o bogata experienta, abilitati si competente pentru a oferi servicii medicale adaptate nevoilor individuale ale fiecarei mame. In urma evaluarii prenatale pe baza examinarilor echografice cu ultrasunete, a analizelor de laborator si a examenelor clinice, specialistii nostri va vor oferi toate informatiile cheie de care aveti nevoie pentru a  face in cunostinta de cauza alegerea potrivita privind tipul nasterii.

Blocul de nasteri cuprinde 3 sali de travaliu avand urmatoarele dotari: masa de nasteri multifunctionala, prize de gaze medicale, masa radianta pentru primele ingrijiri ale nou-nasutului,  ecografe portabile Acuson P300,  cardiotocografe GE Cronometrix 170, cada pentru nastere subacvatica. La acelasi etaj se afla si doua Sali de operatii pentru nasterea prin cezariana care pe langa dotarea standard detin cele mai moderne echipamente pentru desfasurarea in cele mai sigure conditii a operatiilor. Salile sunt dotate cu surse permanente de oxigen, truse de intubaţie, inclusiv largingoscop şi sondă endotraheală, ventilatoare, aparate de anestezie, sisteme cu flux de aer laminar, console mobile pentru gaze medicale, monitoare pentru functii vitale, defibrilatoare cu pacemaker extern, aparate de resuscitare, lampi scialitice cu tehnologie led si lumina rece, aspiratoare uterine, injectomate.

Personalul medical al Clinicii Polisano detine cursuri de pregatire si formare pentru consilierea privind abordarea naturala si sanatoasa a sarcinii, urmarirea sarcinii, alegerea tipului de nastere, promovarea nasterii naturale, educatia viitorilor parinti pentru perioada post-partum.

Personalul nostru medical promoveaza alaptarea la san, iar moasele si asistentele medicale sunt instruite sa ofere mamelor informatii si consiliere privind avantajele si beneficiile nutritionale importante ale alaptarii la san.

Sub indrumarea echipei de medici am dezvoltat serviciile de ingrijiri obstetricale realizate de moase si asistente medicale  cu experienta, calificate si certificate la nivel national si care au beneficiat de instruiri suplimentare pentru a recunoste rapid orice probleme de sanatate care necesită intervenție imediată si pentru a va oferi cele mai corecte sfaturi de viata normala si sanatoasa pentru dumneavoastra si bebelusul dumneavoastra.

Etichete:

Recomandam sa citesti si