fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias

Ziua Gazistului sărbătorită la Transgaz

Angajații din industria gazului metan sărbătoresc, și anul acesta, în data de 9 septembrie, Ziua Gazistului.

”În această zi cu însemnătate deosebită pentru industria noastră și pentru activitatea sectorului energetic din România, am bucuria de a vă transmite, în nume personal, precum și în numele Consiliului de Administrație, întreaga apreciere pentru activitatea pe care dumneavoastră, profesioniștii din acest sector, ați desfășurat-o și o desfășurați zi de zi și an de an.
Gazoductul BRUA faza 1, gazoductul Onești – Gherăești – Lețcani, gazoductul Ungheni – Chișinău, dezvoltările SNT din diferitele zone ale țării sunt rodul muncii noastre, desfășurate cu profesionalism și multă dăruire. Anul acesta a arătat cât de importantă a fost munca noastră pentru asigurarea securității energetice a României și, implicit, pentru asigurarea siguranței naționale a țării. Avem cu toții și mai multe motive să fim mândri de munca noastră, de eforturile depuse pentru realizarea acestor investiții strategice pentru țară, regiune și întreaga Europă.
SNTGN Transgaz SA își va continua îndeplinirea misiunii asumate cu aceeași responsabilitate și seriozitate care ne-au caracterizat de fiecare dată.
Pentru toate eforturile depuse, dar și cu îndemnul la cele viitoare, vă transmit sincere urări de sănătate, prosperitate și împliniri în viața personală și profesională”, a transmis Ion Sterian, directorul general Transgaz.

Ziua Gazistului sărbătorită la Transgaz

Etichete:

Recomandam sa citesti si