fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Ziua Contabilului, sărbătorită la Sibiu

Ziua Contabilului sărbătorită la Sibiu

Peste 100 persoane au participat astăzi, 13 iulie, la întâlnirea prilejuită de sărbătorirea profesiei de contabil în cadul unei eveniment dedicat acestei organizații profesionale.

Corpul Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România împlinește 101 ani de la înființare, iar membrii CECCAR Sibiu au sărbătorit acest moment într-un cadru festiv. Organizația a contribuit decisiv, de-a lungul timpului, la afirmarea și consolidarea celei mai importante profesii din domeniul economic, inclusiv prin pregătirea și perfecționarea unei veritabile elite a specialiștilor contabili.

În deschiderea evenimentului, au fost transmise mesajele Consiliului superior și mesajul Consiliului Filialei Sibiu, mesaje ale reprezentanților și autorităților publice, mediului de afaceri și mediului educațional. Un moment inedit l-a reprezentat premierea membrilor filialei Sibiu în cadrul topului local aferent anului 2022.

Au fost discutate teme legate de provocările acestei profesii și sprijinul venit înspre mediul de afaceri în această perioadă atât de dificilă, despre rolul contabilului în sectorul economic și în buna funcționare a mediului de afaceri și în zona administrației publice.
Evenimentul a fost organizat de CECCAR Sibiu și a avut printre invitați Prefectul Județului Sibiu, Mircea Crețu, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu Marcel Luca și reprezentanți ai instituțiilor financiare și nu numai din județul Sibiu.

Ziua Contabilului, sărbătorită la Sibiu

Etichete: