fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Zilele Prevenirii Dezastrelor închid Piața Transilvania

Consiliul Județean Sibiu spune STOP RISIPEI ALIMENTARE în Piața Volantă Transilvania

Piața Volantă Transilvania nu se va organiza sâmbătă, 11 martie, deoarece parcarea Sălii Transilvania va fi ocupată de acțiunea Zilele Prevenirii Dezastrelor, programat în perioada 10-12 martie. Evenimentul este organizat de Asociația Energia Inteligentă în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu, Departamentul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu și Asociația Câinilor Utilitari.

Zilele Prevenirii Dezastrelor” este un eveniment care va consta în mai multe acțiuni de informare și responsabilizare a comunității locale cu privire la diverse situații care pot pune viața în pericol, precum: incendii, dezastre naturale, cutremure sau dispariții de persoane.

Programul evenimentului de la Sibiu include: vizite pentru elevi și pentru persoane adulte interesate în centrele mobile de instruire a populației, amplasate în parcare, demonstrație de dresaj canin și sesiuni de conștientizare referitoare la folosirea câinilor în activitățile de căutare și salvare, susținute de Asociația Clubul câinilor Utilitari (vineri, 10 martie, ora 11), o acțiune simulată de căutare și salvare persoane dispărute care se va desfășura la Castelul ”Turnu Roșu” din Boița, cu ajutorul câinilor utilitari (sâmbătă, 11 martie, ora 11).

Acțiunile de informare din parcarea Sălii Transilvania vor avea loc după următorul program: vineri, 10 martie, între 12 și 16, iar sâmbătă între 10 și 16 și duminică de la 10 la 14.

Etichete:

Recomandam sa citesti si