fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Zilele Porților Deschise la MET

Mâine, 𝐩𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝟏𝟏 𝐝𝐢𝐦𝐢𝐧𝐞𝐚𝐭𝐚, se larg porțile Fundației Mihai Eminescu TRUST pentru un eveniment la care așteptă persoane de toate vârstele.
Viața fiecăruia dintre noi reprezintă o poveste în sine și, pentru că este creată de oameni și lucrează pentru oameni, Fundatia Mihai Eminescu Trust are povestea sa. O poveste care a adunat exemple de ambiție, perseverență și dedicare, o poveste despre obstacole, iubire necondiționată și sprijin. Pe 3 iunie, de la ora 11:00, hai în grădina MET din cetatea Sighișoarei, pe strada Cojocarilor, la numărul 10, să afli povestea noastră și a eroilor din satele transilvănene, acolo unde noi lucrăm: povestea Mariei și a Alexandrei, a lui Istvan sau a lui Maximilian. După ce depănăm poveștile lor, așează-te cu noi în tihnă, pe băncuță, la masă, la umbra merilor din grădină și ia parte la unul dintre atelierele pe care le-am pus la cale pentru copii, părinți și bunici.”, transmit organizatorii evenimentului.
Între 14:00 și 16:00:
– Workshop de lucru în piele alături de curelăreasa Ana Nistor.
Creăm un sat tradițional din zonă în miniatură cu case și biserici meșterite din lut pe care le pictăm și le transformăm apoi în magneți.
Atelier de pictură pe pânză alături de pictorul Călin Butnaru
Suntem până la 17:00 cu voi să povestim.
Această zi specială este parte a unui proiect pe care îl derulăm în prezent în satul Archita și care se numește: ȘURA – Laborator de experimentare şi implicare civică incluzivă.
Prin acest proiect, transpunem convingerea noastră că o societate este mult mai puternică când cetățenii săi sunt implicați activ în dezvoltarea comunităților lor. Obiectivul numărul unu al proiectului este clar: creșterea gradului de implicare a 100 de copii și tineri în activități de revitalizare a vieții comunitare.
În acest proiect există o componentă care pe noi ne ajută mult: Dezvoltarea organizațională și îmbunătățirea comunicării externe a activității Fundației noastre. În cadrul acestei activități organizăm evenimentul din 3 iunie, Ziua Porților Deschise.
Proiectul „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Etichete: