fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Zile libere și pentru angajații Primăriei și a serviciilor din subordinea instituției

În contextul zilelor libere care urmează să vină în perioada 26 aprilie – 1 mai serviciile Primăriei Municipiului Sibiu, dar și serviciile publice subordonate Consiliului Local nu vor avea activitate în perioada menționată, cu excepția compartimentului de Stare Civilă, a Cimitirului Municipal și a Grădinii Zoologice Sibiu.

Compartimentul Stare Civilă își va desfășura activitatea vineri, 26 aprilie, sâmbătă, 27 aprilie și marți 30 aprilie după următorul program:

Biroul pentru înregistrarea deceselor va fi deschis vineri, 26 aprilie, sâmbătă, 27 aprilie și marți, 30 aprilie, în intervalul orar 9 – 13. Menționăm că decesele care se vor produce sâmbătă, 27 aprilie vor putea fi înregistrate marți, 30 aprilie, doar cu aprobarea Parchetului.

Biroul pentru oficierea căsătoriilor va oficia ceremonii sâmbătă, 27 aprilie și va fi deschis publicului marți, 30 aprilie, între orele 9-13 doar pentru depunerea dosarelor cu actele necesare pentru oficierea căsătoriilor în ziua de joi, 9 mai.

Biroul pentru înregistrarea nașterilor va fi deschis marți, 30 aprilie, în intervalul orar 9-13 pentru înregistrarea nou-născuților.

Grădina Zoologică Sibiu va fi deschisă publicului zilnic, în toată această perioadă, conform programului de funcționare normal: 9.30 – 18.30 în luna aprilie și 9.30-19.30 începând cu 1 mai. Pentru intrarea la Zoo vizitatorii pot utiliza ambele intrări, atât cea dinspre Calea Dumbrăvii cât şi cea dinspre cartierul Valea Aurie, de pe strada Ludoş.

La Cimitirul Municipal birourile vor fi deschise în zilele de 27 și 30 aprilie pentru programarea ceremoniilor de înhumare. În zilele de 26,28, 29 și 30 aprilie, precum și în 1 mai accesul auto în Cimitir va fi gratuit, fiind zile de sărbătoare.

Etichete: