fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Xavier Rathan-Mayes este ultima achiziție a echipei BC CSU Sibiu

Xavier Rathan-Mayes este ultima achiziție a echipei BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu se întărește cu o nouă achiziție! Xavier Rathan-Mayes vine la Sibiu după experiențe în G League, dar și la AEK Atena și se va alătura echipei noastre zilele următoare. Baschetbalistul canadian de 26 de ani, originar din Toronto, Ontario, este un guard extrem de talentat ce poate evolua pe pozițiile 1, 2 și 3. Xavier Rathan-Mayes (193cm) vine la Sibiu după ce în stagiunea trecută a evoluat în G- League pentru Agua Caliente Clippers, unde în 34 de meciuri a reușit medii statistice de 12,7p, 4,3 rec, 6,1 as.

Sunt cu adevărat încântat să mă alătur echipei și organizației. Obiectivul meu este să ajut în orice mod posibil echipa pentru ca acest sezon să fie unul de mare succes. Am văzut câteva videoclipuri și imagini despre cât de uimitori sunt fanii și sunt atât de încântat să mă vadă jucând în echipa lor. Țelul meu este să câștig fiecare competiție și să contribui la succesul echipei. Sunt onorat să pot juca pentru un antrenor extraordinar și o echipă uimitoare și abia aștept să mă alătur grupului”, a spus Xavier Rathan Mayes.

Xavier Rathan-Mayes a mai evoluat și pentru Texas Legends, dar și în Israel, pentru Bnei Hertzeliya. Experiența sa include prestații bune și în Basketball Champions League sau în liga grecească, alături de AEK Athena, pentru care a jucat în sezonul 2018/2019.

Xavier este un jucător care poate acoperi mai multe poziții, un jucător care se potrivește cu profilul și felul nostru de a juca. El vine să completeze lotul și să contribuie la obținerea unor performațe cât mai valoroase atât în competiția internă, cât și în FIBA Europe Cup”, a transmis Dan Fleșeriu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si