fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Wizz Air angajează însoțitori de bord

Wizz Air plănuiește să angajeze 100 de însoțitori de zbor, în acest an. Campania de recrutare se desfășoară în șapte dintre bazele sale din România, inclusiv Sibiu. Toți aspiranții care doresc să participe și să afle mai multe despre cariera de însoțitor de zbor și despre beneficiile de care au parte în cadrul WIZZ trebuie să se înscrie pe pagina web a companiei aeriene.

Candidații din Sibiu vor fi intervievați în 8 august și în 9 septembrie, la Hotel Ramada. “Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să aplice în aceeași zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene. Candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00 și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o introducere personală, jocuri de rol situaționale, un exercițiu de grup și un interviu individual”, precizează reprezentanții companiei aeriene.

Însoțitorii de zbor primesc salarii competitive, suplimentate de plăți pentru sectoarele de zbor realizate, în funcție de durata zborului, și de un procent din valoarea produselor vândute la bord. La acestea se adaugă alte beneficii: o alocație de pregătire pentru cele șase săptămâni de training, uniformă gratuită, bilete nelimitate cu reducere pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie și un program de lucru anunțat în fiecare lună. Însoțitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, având acces la o varietate de ocazii interesante de a progresa în carieră în cele peste 50 de țări în care compania aeriană operează.

Etichete:

Recomandam sa citesti si