fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias

Weinfest Mediaș – Christmas Edition I

Ca mulțumire pentru sprijinul și suportul adus în timpul anului, organizatorii Weinfest Mediaș și Turrepitz oferă sponsorilor, partenerilor și comunității locale un nou eveniment de suflet, în care să simțim cu toții magia Crăciunului.

Prima ediție de Crăciun a conceptului Weinfest Mediaș este un prilej pentru întreaga comunitate de a se întâlni și a petrece clipe de neuitat într-un ambient feeric, în castelul din centrul orașului!

Oaspeții vor fi răsfățați cu vin fiert, ceai, ciocolată caldă, gastronomie și surprize. ”Să sărbătorim ca o mare familie, să ne iubim aproapele, să fim mai buni unii cu alții, să iertăm gresiților noștri și să fim fericiți, sentimente care să ne însoțească întregul an care urmează! Să lăsăm deoparte părerile și opțiunile sociale, politice și economice, să ne bucurăm de Nașterea Domnului, sărbătoare sfântă care aduce lumină în sufletele tuturor creștinilor! Vă așteptăm cu drag!”, transmit organizatorii.

Programul Weinfest Mediaș – Christmas Edition I este următorul:

– 15 decembrie, ora 18:00 – deschiderea oficială

– 15 – 23 decembrie, orele 18:00 – 23:00

– 23 decembrie, ora 23:00 – închiderea oficială

Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Turrepitz – paznicul cetǎții, Asociatia pentru Reconstrucția Vechii Metropole de Vin a Transilvaniei, Asociația Locului Natal, Asociația Pusteblume Mediaș și FDGR Mediaș.

Weinfest Mediaș - Christmas Edition I

Etichete: