fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Weekend full pentru pompierii militari sibieni

ISU Sibiu a răspuns prompt, în acest sfârșit de săptămână, unui număr de 110 solicitări venite prin numărul de urgență 112. Pompierii militari au acordat fie ajutor de natură medicală, au localizat și lichidat a cinci incendii izbucnite la vegetația uscată, au participat la stingerea unui incendiu izbucnit la contorul electric a unei locuințe și au salvat viața unei pisici.

„Echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea primului-ajutor medical calificat unui număr de peste 95 cazuri de natură medicală. De asemenea, salvatorii sibieni au intervenit în acest sfârșit de săptămână pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii izbucnite la vegetația uscată , resturi vegetale și fond forestier în municipiul Sibiu și Mediaș precum și în localitățile Avrig și Mălâncrav. Au ars peste 6 ha de vegetație uscată și resturi vegetale.
Vinerea trecută, în jurul orei 15:00, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au intervenit în municipiul Sibiu, strada Praga pentru stingerea unui incendiu izbucnit la contorul electric a unei locuințe. Acesta a fost lichidat în scurt timp fără a se propaga la casa de locuit. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate. Reamintim tuturor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență!”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt ISU Sibiu.

Foto: arhivă

Etichete:

Recomandam sa citesti si