fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Voci puternice ale comunității susțin campania Tineretului Social Democrat (C.P.)

Dezbaterea despre violență și consumul de droguri, organizată de tinerii social-democrați din Sibiu, a adus la tribună voci importante ale comunității sibiene.

Părintele Constantin Necula, un neobosit ocrotitor al celor aflați în nevoie și promotor al acțiunilor de voluntariat, le-a oferit tinerilor sfaturi prețioase, izvorâte din decalogul lui Nicolae Steinhardt. I-a îndemnat să nu contenească să-și iubească și să-și ajute aproapele, indiferent de poziția socială în care ajung pe parcursul carierei politice.

Părintele Mihai Petian a vorbit despre importanța credinței și a lecturii în formarea personalității tinerilor.

Cei doi profesori universitari care au răspuns invitației tinerilor social-democrați, Adrian Pascu și Romulus Iagăru, i-au felicitat pentru inițiativa lor de a dezbate, sincer și deschis, problemele cu care se confruntă tinerii: violența și consumul de droguri.

Directorul Crucii Roșii Sibiu, Raluca Morar, le-a împărtășit tinerilor propria experiență – de căutări, renunțări și noi alegeri – în descoperirea profesiei care te împlinește, încurajându-i să-și urmeze visul.

Reprezentantele Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, comisar Mihaela Paliștean și comisar Mihaela Huzoaica, au prezentat acțiunile IPJ de combatere a violenței, a consumului de droguri și a fenomenului de bullying.

Dezbaterea a fost moderată de inspectorul școlar general Marius Novac.

TSD Sibiu va continua campania demarată cu patru luni în urmă, cu noi acțiuni. Scopul lor este să convingă cât mai mulți tineri să se alăture campaniei de combatere a consumului de droguri și a violenței.

Etichete:

Recomandam sa citesti si