fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet Social

Vocea tinerilor din Agnita se face auzită în Consiliul Local

Consiliul Local Agnita

Din acest an, tinerii din Agnita sunt așteptați alături de consilierii locali ai orașului, să le fie parteneri în deciziile administrative care îi vizează. Prin HCL nr.146/29.12.2021 a fost reglementată organizarea și funcționarea Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret (CCPT) al Orașului Agnita. Acesta are rol consultativ în sprijinirea și elaborarea politicilor publice pentru tinerii din orașul sibian.

Domeniile pentru care vă așteptăm cu propuneri sunt următoarele:

• Cultură

• Educație și formare

• Ocuparea forței de muncă și antreprenoriat

• Participare și activități de voluntariat

• Sport, sănătate și mediu

• Incluziune socială și susținerea tinerei familii.

Din CCPT Agnita pot face parte persoane fizice cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, precum și Fundații Județene pentru Tineret, organizații studențești, organizații de elevi, structuri sindicale ale tinerilor, structuri patronale ale tinerilor, alte organizații neguvernamentale de tineret. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul – https://primaria-agnita.ro/consiliul-consultativ-pe…/, urmând să vă contactăm pentru pașii necesari înregistrării adeziunii.

„Vă aștept alături de noi! Sunt convins că ideile și propunerile voastre vor face din Agnita un oraș mult mai frumos și mult mai apropiat nevoilor tuturor.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a edilului orașului Agnita, Alin Ciprian Schiau- Gull.

Etichete:

Recomandam sa citesti si