fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Vizită de mare anvergură, la Consiliul Județean Sibiu

Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu a primit vizita Excelenței Sale domnul Cord Meier-Klodt, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Federale Germania în România, la încheierea mandatului său și a Consulului General al Republicii Federale Germania la Sibiu, dl. Hans Erich Tischler, care a fost un bun prilej de a discuta despre importanța pe care o au companiile cu capital majoritar german în dezvoltarea economică a județului Sibiu. Modelul de business sustenabil pe care aceste companii îl practică, precum și implicarea în comunitățile din care fac parte sunt cu siguranță un exemplu că județul nostru are un potențial important pentru investiții.

“Am primit cu bucurie aprecierile domnului Ambasador cu privire la rezultatele înregistrate de #judetulSibiu, care se află pe locul 3 în campania națională de vaccinare. Nu în ultimul rând, am discutat despre proiectele ample de investiție pe care le avem în vedere pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Sibiu, dar și despre #AniiDrumeției, un proiect important care îmi doresc să fie pe agenda tuturor celor care ne vizitează.

Îi doresc mult succes domnului ambasador în noul post din Irlanda, stat cu care Consiliul Județean Sibiu are în desfășurare proiecte pentru dezvoltarea comunităților locale”, a declarat Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si