fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Vino în echipa de voluntari Astra Film Festival Sibiu 2021

Vino în echipa de voluntari Astra Film Festival Sibiu 2021

Doritorii se pot înscrie până pe 11 august, AICI. Calitatea de voluntar AFF asigură acces la evenimentele din festival: proiecţii, concerte, expoziţii, interacţiunea cu regizori, jurnalişti şi invitaţi din lumea întreagă.

Calitatea de voluntar AFF îți asigură acces la evenimentele din festival:
– proiecții de filme
– concerte
– interacțiune cu regizorii
– întâlnirea cu invitați internaționali

Potrivit organizatorilor AFF, programul de voluntariat din cadrul festivalului este deschis tuturor tinerilor, din Sibiu şi din orice alt oraş din ţară, care vor să se dezvolte pe plan profesional, oferind în acest sens multiple oportunităţi de creştere şi cunoaştere a domeniului cinematografiei şi dobândirea unor noţiuni specifice privind organizarea evenimentelor culturale. La finalul colaborării, toţi voluntarii vor primi o diplomă de participare, pe care o pot folosi ca referinţă pentru oportunităţi viitoare.

Voluntarii vor lua parte la organizarea unui eveniment de talie internaţională, cel mai mare festival de film documentar din România, dar şi unul dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est. De asemenea, vor câştiga experienţă în organizarea unui festival şi vor avea ocazia să lucreze într-o echipă dedicată şi să cunoască profesionişti din domeniul cinematografiei. Ce se aşteaptă de la tine. Să fii serios, responsabil, creativ, determinat. Să te descurci de minune să lucrezi într-o echipă. Aplicaţiile vor fi evaluate, iar mai apoi vei fi contactat pentru un scurt interviu în urma căruia, în funcţie de calităţile tale, se va stabili implicarea ta în organizarea festivalului”, au transmis organizatorii festivalului.

Astra Film Festival Sibiu este unul dintre cele mai importante festivaluri de film de nonficţiune din Europa şi poziţionează Sibiul pe harta celor mai importante festivaluri internaţionale de film. Cea de-a 28-a ediţie Astra Film Festival va avea loc între 6 şi 12 septembrie şi va fi o ediţie hibridă, care va îmbina creativ mediul fizic cu cel virtual, astfel încât cele două să se completeze reciproc.

Festivalul Astra Film, oferit publicului neîntrerupt, din anul 1993, se află sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi este organizat de Astra Film, CNM Astra şi Fundaţia Astra Film, cu sprijinul Consiliul Judeţean Sibiu, al Ministerului Culturii, al Centrului Naţional al Cinematografiei, al Consulatului Republicii Federale Germania la Sibiu şi al Uniunii Cineaştilor. Evenimentul este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu şi de Uniunea Europeană prin Programul Europa Creativă.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si