fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Vino în acest weekend și află despre „Beneficiile naturii în Muzeul Țării Secașelor”

Vino în acest weekend și află despre „Beneficiile naturii în Muzeul Țării Secașelor”

Muzeul Țării Secașelor din Miercurea Sibiului, unitate componentă a  Muzeului ASTRA, găzduiește în acest sfârșit de săptămână (14-15 mai) evenimentul „Beneficiile naturii în Muzeul Țării Secașelor”. Prin acest eveniment ne dorim să transmitem către vizitatori un mod sustenabil de valorificare a resurselor din natură și a metodelor variate de întrebuințare a plantelor. Cei mici se pot bucura de activități creative precum: presarea plantelor, desene botanice, identificarea motivelor florale pe mobilierul pictat, împâslirea ciucurilor din lână vopsită cu coloranți natural. Alături de ei,  ceilalți vizitatori vor avea parte de o expoziție de plante uscate, degustare de ceaiuri și gem de măceșe.

Vino în acest weekend și află despre „Beneficiile naturii în Muzeul Țării Secașelor”Participarea va fi în baza biletului de intrare: adulți 5 lei, copii 2 lei.

Toate evenimentele din programul Muzeului ASTRA sunt organizate în conformitate cu normele sanitare recomandate de autorități pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Acţiunile Muzeului ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si