fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Vinfest revine în Muzeul Astra: degustări de vin și foodtruck-uri

Muzeul ASTRA va găzdui, din 7 până în 9 iulie, festivalul Vinfest, ediția a VI-a. În Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului vor fi prezente 15 crame și producători de vinuri (50 de arome) și 9 food truck-uri, care vor pregăti mâncare tradițională românească, italiană, grecească, germană, spaniolă și sârbească.

Crame de top revin sau participă în premieră la Vinfest: Chateau Vartely, Domeniile Franco Române, Villa Vinea, Domeniul Apoldium, Jidvei, La Salina, Lechburg, Via Viticola, Caii de la Letea, Hamangia, Gramofon, Cricova, Domeniul Apoldia Maior, Gorgandin, Domeniile Averești și Wine Not.

Vinfest 2023 va însemna, anul acesta, și multe degustări de vin. Prima dintre ele va avea loc, vineri, 7 iulie, între orele 18.00 și 20.00, la Pavilionul Muzeal Multicultural din Muzeul ASTRA, cu un scop caritabil. Mai exact, o strângere de fonduri pentru Sara, o fetiță care are nevoie de 4.700 de euro pentru o serie de operații.

În cadrul Vinfest, vor fi organizate ateliere interactive pentru copii, marca Serious Fun (jocuri amuzante, de gândire, logică și îndemânare, tir cu arcul, treasure hunt) și concerte & DJ Session pentru toți vizitatorii muzeului. Programul artistic la Vinfest 2023 va fi susținut de Raluca&Proiectul Balkanic, Bosquito și Argatu

Bilet de intrare special

Accesul la Vinfest 2023 se face în baza biletului de intrare în Muzeul ASTRA. Muzeul ASTRA face un apel spre înțelegere la vizitatorii fideli (abonați), dar și la cei dornici să (re)cunoască produsul cultural promovat în acest weekend și nu numai. Așa că (re)aducem la cunoștința publicului și vizitatorilor că programul normal de vizitare rămâne cel stabilit pentru această perioadă, între orele 8-20, iar accesul în Muzeul în aer liber în acest interval va fi atât prin bilete, cât și prin abonamentele anuale. După ora 20:00, însă, în perioada 7-9 iulie, interval în care vor avea loc activități importante din cadrul Vinfest 2023, accesul în Muzeul ASTRA se va face contra cost. Prețul unui bilet este de 35 lei/ persoană/ zi, dar cei interesați pot achiziționa un abonament de 90 lei/3 zile, valabil pentru intervalul 20:00 – 24:00. De asemenea, persoanele care dețin abonamente anuale la Muzeul ASTRA pot achiziționa un abonament pe 3 zile la Vinfest, în valoare de 60 de lei.

Prețul unui bilet de o zi: 35 lei / persoană; Prețul unui bilet pentru trei zile: 90 lei / persoană; Prețul unui bilet pentru zile – abonați: 60 lei / persoană.

Biletele se pot achiziționa de la casieria de la intrarea principală în Muzeul ASTRA sau online, de pe site-ul instituției: https://muzeulastra.ro/bilete-abonamente/.

Etichete: