fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Viitorul Șelimbăr a transferat un mijlocaș trecut prin curtea lui Dinamo

Viitorul Șelimbăr a transferat un mijlocaș trecut prin curtea lui Dinamo

Aflată pe primul loc în Liga a III-a, Seria a Vii-a, Viitorul Șelimbăr a efectuat prima mutare pe piața transferurilor în această iarnă.

Primul transfer din 2021, este Raul Drugă, mijlocaș central în vârstă de 22 de ani, sosit de la Olimpic Cetate Râșnov, dar crescut de FC Brașov și Dinamo București. Fotbalistul a ieșit în evidență în repetate rânduri, iar tehnicianul Florin Maxim și l-a dorit pe Raul Drugă sub comanda lui.

Viitorul Șelimbăr a transferat un mijlocaș trecut prin curtea lui Dinamo“Cel mai mult îmi doresc promovarea, pentru că vreau să evoluez din nou în Liga a II-a. Pentru mine e un pas înainte ținând cont de locul din clasament, consider un pas în față în cariera mea. Am găsit aici un colectiv minunat care m-a primit foarte bine”, a declarat Raul Drugă, imediat după ce a semnat contractul cu Viitorul Șelimbăr.

Până în acest moment Raul Drugă a evoluat pentru echipe precum: FC Brașov, CS Mioveni, Dinamo II, Olimpic Cetate Râșnov, ACS Ghimbav. Echipa  a bifat și o mutare la capitolul despărțiri, portarul Valentin Neacșu s-a întors la FC Voluntari.
Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro
Etichete:

Recomandam sa citesti si