fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Viitorul Șelimbăr a bifat transferul unui multiplu campion al României

Viitorul Șelimbăr a bifat transferul unui multiplu campion al României

Liderul Seriei a VII-a din Liga a III-a, Viitorul Șelimbăr a mai bifat un transfer important! Clubul antrenat de Florin Maxim a reușit să-și asigure serviciile  portarului Cosmin Vâtcă, goalkeeper cu experiență având acumulate 165 de meciuri pe prima scenă fotbalistică a țării, dar și prezențe în competițiile europene.

Rămasă cu doar doi portari și cu un obiectiv important în față, Viitorul Șelimbăr a trebuit să apeleze la serviciile unui portar experimentat, iar Cosmin Vâtcă se dovedește a fi varianta aleasă de conducătorii clubului șelimbărean.
“Transferul lui Cosmin Vâtcă reprezintă un plus de experiență pentru echipa noastră, sunt convins că aducerea lui la echipă îi va motiva și pe colegii lui mai tineri, portari care sunt de astfel talentați. Ținând cont de obiectivul nostru nu puteam risca să participăm în acest retur cu doar doi portari, iar Cosmin Vâtcă va aduce un plus pentru echipa noastră”, a declarat vicepresedintele Remus Șerban.
Noul portar al Șelimbărului are în palmares trei titluri de campion al României cu CFR Cluj, formație cu care a obținut și o cupă și o supercupă. Mai trebuie precizat că acesta a participat și în Champions League și Europa League alături de formațiile la care a evoluat, Cosmin Vâtcă bifând și câteva prezențe în competițiile internaționale.
“În primul rând m-a determinat să aleg oferta de la Șelimbăr deoarece voi fi acasă, am fost plecat foarte mult timp de acasă. Am ales Viitorul Șelimbăr cu gândul de a face performanță și sunt convins că vom face treabă bună. Oamenii sunt serioși, vor să facă lucrurile pas cu pas, nu vor să sară etape și am ales să particip și eu la acest proiect sănătos”, a declarat Cosmin Vâtcă, portarul echipei Viitorul Șelimbăr.
Originar din Turda, Cosmin Vâtcă a apărat de-a lungul carierei la Oțelul Galați, FCSB, Viitorul Constanța, Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj Napoca, FC Voluntari, Rapid București, Universitatea Cluj, formație de la care a și fost transferat de Viitorul Șelimbăr. Născut pe data de 12 mai 1982, Cosmin Vâtcă este cotat la 125.000 euro de site-urile de specialitate.
sursa foto: GSP.RO și FANATIK.RO
Etichete:

Recomandam sa citesti si