fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

VIDEO Viitorii jurnaliști sibieni au realizat un clip video privind indiferența la sinucidere

În fiecare an, în lume, se înregistrează aproximativ un milion de decese prin suicid, ceea ce înseamnă un deces la fiecare 40 de secunde. Sinuciderea ocupă locul doi în rândul cauzelor morţii la adolescenţi şi tineri. Viitorii jurnaliști, în prezent, studenți ai specializării Jurnalism, anul II, nu au putut rămâne indiferenți în fața acestor date.
Paul-Alexandru Crafcic, Valentin Anca, Marina-Stefania Colpoș, Andreea Tarlapan, Paula-Maria Popovici, Paula-Daniela Pintea, Angela-Elena Korodi, Sergiu Vințan și Ștefana-Andreea Buga, studenți ai specializării Jurnalism au realizat un clip de informare și promovare a serviciului gratuit TelVerde Antisuicid: 0800 801 200 în cadrul unui curs de televiziune, unde îl au ca profesor pe jurnalistul Ovidiu Damian. Clipul acestora a fost proiectat și în cadrul Conferinței Naționale “Prevenția sinuciderii în România. Gandire Globală. Planificare Națională. Acțiune locală”.
În situații de criză nu ezitați să apelați Telefonul Verde Antisuicid: 0800.801.200. Puteți de asemenea să trimiteți email la adresa sos@antisuicid.ro sau să contactați serviciul național de urgență 112.
Etichete: