fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

VIDEO- Răzvan Pleșca a fost primit cu aplauze și șampanie la ultimul meci din carieră

Razvan Plesca
Răzvan Pleșca, căpitanul echipei Gaz Metan Mediaș, a fost întâmpinat în vestiar cu aplauze și șampanie la ultimul său meci din carieră. Acesta a debutat în Liga 1 la FC Național, în 2005 a făcut pasul la Poli Iași, iar din 2010 este sub contract cu Gaz Metan Mediaș. Gruparea sibiană l-a împrumutat în sezonul 2015/2016 la FC Botoșani.
„Chiar dacă am jucat și la alte echipe, lumea mă va ține minte ca portarul echipei Gaz Metan Mediaș. Cea mai importantă amintire este din meciul cu Mainz, bineînțeles, din Europa League, atunci când echipa medieșeană a eliminat echipa antrenată de Thomas Tuchel. Le mulțumesc colegilor pentru primirea pe care mi-au făcut-o la finalul partidei. Momentan, la final de carieră, mă voi relaxa o lună- două, după care voi lua o decizie în privința viitorului meu.”, a spus portarul echipei medieșene, Răzvan Pleșca pentru Star Sibian.
„Căpitanul nostru a fost întâmpinat în vestiar cu aplauze și șampanie la cel mai probabil ultimul joc oficial în tricoul alb-negru (poate se răzgândește și mai continuă. Mulțumim Căpitane pentru tot ce ai făcut la Gaz Metan!”, au transmis reprezentanții clubului medieșean de fotbal.
Jucătorii lui Gaz Metan i-au scandat numele lui Pleșca, l-au udat cu șampanie pe veteranul care a apărat poarta medieșenilor în ultimii 11 ani, apoi goalkeeper-ul și-a strâns toți coechipierii și le-a adresat câteva cuvinte: “A fost un privilegiu“.

Razvan Plesca„Mă bucur că am reușit să ajung la o cifră importantă, chiar înainte de retragere. Nu știam câte meciuri am la începutul sezonului. Da, e ultimul meu sezon. Am făcut un curs de marketing sportiv, pe lângă cele două facultăți și ăsta mi-aș dori să fie postul meu în cadrul clubului. Am mai pățit să fim egalați la ultima fază. Toate meciurile sunt grele, e tensiunea mare în play-out. Îmi cer scuze că n-am apărat penalty și etapa asta. L-am urmărit pe Malele, execută și în stânga, și în dreapta, am crezut că o să fiu inspirat dacă o să stau pe mijloc. Să fiu sincer, dacă mă duceam, mă duceam pe colțul celălalt. Trebuie să recunoaștem că FC Argeș e o echipă foarte bună, ne-a pus foarte multe probleme azi și e un punct bun. Orice punct e binevenit, nu mai avem timp să ne plângem, pentru că peste trei zile avem iar meci greu, cu Chindia. Ei și FC Argeș sunt revelațiile acestui sezon”, a spus Răzvan Pleșca pentru Digi Sport.

Etichete:

Recomandam sa citesti si