fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

VIDEO- Ofelia Popii s-a alăturat Campaniei „E timpul să dăruim speranță!”

VIDEO Ofelia Popii s-a alăturat Campaniei „E timpul să dăruim speranță!”

Îndrăgita actriță, Ofelia Popii, s-a alăturat Campaniei „E timpul să dăruim speranță!”, realizată de Promenda Sibiu pentru beneficiarii Asociației SUS Inima. Prin intermediul acestei campanii puteți strângerea fondurilor necesare activității Asociației Sus Inima, primul și singurul centru oncologic pe o arie extinsă.

„Cred că atunci când ai pe cineva drag în familie sau printre prieteni, cel mai greu este de suportat senzația de neputință și cea mai mare nevoie este cea de a primi și de a da iubire, pentru că iubirea ne face să fim conectați unul cu celălalt.”, este mesajul actriței Ofelia Popii.

„Până în 15 mai, te invităm să facem împreună o faptă bună. Pentru fiecare bon fiscal de minimum 100 de lei înscris la Info Point între 2 aprilie și 15 mai, Promenada Sibiu donează 20 de lei către Asociația SUS INIMA.”, transmit organizatorii campaniei.

Cum te implici? —> După ce faci shopping în Promenada Sibiu, vino cu bonul la Info Point și înscrie-te pe lista celor care dăruiesc speranță. Vei primi instant din partea noastră, în semn de recunoștință, broșa – simbol a campaniei: un accesoriu în formă de inimă, creat și pictat manual cu flori de Nu-mă-uita. 

VIDEO- Ofelia Popii s-a alăturat Campaniei „E timpul să dăruim speranță!”Numărul de clienți care vor dona este identic cu numărul de plante și flori care vor fi plantate în grădina Asociației, pentru ca bonavii de cancer și aparținătorii lor să se bucure, astfel, de o oază de natură, liniște și frumos.

Regulamentul cmapaniei este disponibil aici.

Etichete:

Recomandam sa citesti si