fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

VIDEO | Moment de reculegere la SAJ Sibiu pentru ambulanțierul sucevean

Serviciul de Ambulanță Sibiu a ținut astăzi, la ora 10:00, un moment de reculegere pentru ambulanțierul sucevean în vârstă de 61 de ani răpus de coronavirus.

„SAJ SIBIU vă anunță cu durere în suflet trecerea în neființă a colegului nostru Ambulanțier de la Suceava. În vârstă de 61 de ani, care este a doua victimă a Covid 19. SAJ Sibiu a ținut un minut de reculegere în memoria colegului  nostru. Dumnetzeu să-l ierte. Si cu această ocazie dureroasă vă asigurăm că NOI SUNTEM ÎN CONTINUARE ÎN LINIA ÎNTÂI, chiar dacă ne punem viețile în pericol.”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu a ținut în această dimineață un moment de reculegere pentru ambulanțierul sucevean răpus de COVID-19.

Publicată de Ziarul Star Sibian pe Luni, 4 mai 2020

În toate Serviciile Publice de Ambulanță este declarat doliu și s-a ținut astăzi, începând cu ora 10:00, un moment de reculegere când sirenele și sistemele luminoase ale ambulanțelor au funcționat continuu în acel minut.

„Conducerea Federației Naționale Sindicale ale „Ambulanța” din România, cât și colegii din toate Serviciile Publice de Ambulanță într-un număr aproximativ de 11.000 de angajați sunt alături de familia rămasă îndoliată și îndurerată și de colegii din Serviciul de Ambulanță Județean Suceava, rugându-l pe Dumnezeu să îi mângâie și să îi ajute să treacă peste acest ceas greu al despărțirii.”, transmite Gheorghe Chiș, președintele Ambulanța România.

VIDEO | Moment de reculegere la SAJ Sibiu pentru ambulanțierul sucevean

VIDEO | Moment de reculegere la SAJ Sibiu pentru ambulanțierul sucevean

 

 

Etichete: