fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

VIDEO- Măgura Cisnădie s-a calificat la barajul pentru promovarea în Liga a II-a

Măgura Cisnădie s-a calificat la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Victoria echipei tehnicianului Ioan Luca în partida cu Viitorul Dăiești reprezintă de fapt, un moment de mare anvergură în istoria clubului. Cisnădienii au avut un retur foarte bun, motiv pentru care, a devenit una dintre favoritele la „titlul” de vicecampioană în Liga a III-a, Seria 7.

Vineri, 16 aprilie 2021, va rămâne una dintre cele mai importante zile din acest sezon pentru jucătorii echipei Măgura Cisnădie, deoarece a reprezentat șansa lor de a se califica la barajul pentru promovarea în liga secundă. Măgura Cisnădie nu a vrut să stea la mâna rezultatelor învingând acasă pe Viitorul Dăeşti cu 4-2 şi va termina seria a şaptea pe locul secund, cei de la Gaz Metan 2, care au remizat acasă cu ultima clasată, Minerul Costeşti, fiind la şapte puncte distanţă.

Viitorul Dăiești, deși a marcat prima, nu a reușit să încurce planurile singurei formații care nu a mai primit vreun gol din 7 noiembrie 2020. Dăieștenii au deschis scorul prin golul marcat de Radu Georgescu, însă nu au putut să mențină pentru mult timp avantajul. Andrei Stoia a egalat în minutul 36, iar cu puțin timp înainte de pauză (mai precis, în minutul 43) portarul formației din Fedeleșoiu a fost învins de șutul lui Ionuț Bărculeț. După pauză, Florin Stelea a profitat de penalty și a marcat, iar scorul de pe tabelă era în favoarea gazdelor (3-1 pentru Măgura Cisnădie, )

Oaspeții au mai avut câteva încercări, însă singura acțiune notabilă a fost în minutul 40, când George Neacșu și-a învins adversarul, iar balonul a trecut de portarul Raul Băilă. Rezultatele muncii depuse în acest sezon de jucătorii din Cisnădie reprezintă astăzi șansa de promovare din Liga a III-a în Liga a II-a a seriei 7. Ceea ce s-a văzut și în ultimul minut din prelungirile partidei de vinerea trecută, când juniorul Alexandru Luca a dat deznodământul întâlnirii, șutând superb de la 25 de metri de poarta adversarei. La fluierul de final dintre Măgura Cisnădie și Viitorul Dăiești, scorul era 4-2.

Din păcate, bucuria tehnicianului Ioan Luca și a coechipierilor săi a fost umbrită de lipsa spectatorilor și a galeriei, însă momentul poate fi văzut pe pagina de Facebook a clubului.

Primii 11 jucători pe care s-a bazat Ioan Luca au fost: O. Kenneth, I. Bărculeț, A. Stoia, I. Bratima, A. Ban, R. Cornea, R. Macrea, A. Luca, L. Condrea, A. Stanciu și R. Băilă, iar pe parcurs au mai evoluat și F. Stelea, M. Cosoveanu și R. Tomuta.

Braţ la braţ merg mai departe şi primele două clasate din seria a opta, Crişul Chişineu Criş şi Şoimii Lipova, care au remizat în meci direct, disputat vineri pe terenul celei de-a doua echipe. 1-1 a fost scorul care le-a dus pe cele două echipe mai departe, ordinea finală a clasamentului urmând a stabili cine va juca la baraj cu Viitorul Şelimbăr şi cine cu Măgura Cisnădie.

Etichete: