fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

VIDEO: Incendiu puternic la Cristian. Flăcările au distrus acoperișul și anexa unei case de locuit

În cursul acestei dimineți, pompierii militari ai Detasamentului Sibiu au fost alertați prin apel unic pe numărul de urgență 112 privind producerea unui incendiu în localitatea Cristian, strada XXI. La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei și anexei. Intervenția salvatorilor a fost dificilă deoarece în anexa (magazie) erau depozitate un număr de 8 butelii care prezentau pericol de explozie.

La fața locului s-au mobilizat prompt, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD precum și membrii SVSU Cristian cu o autospecială de stingere. Nu au fost semnalate victime.

VIDEO: Incendiu puternic la Cristian. Flăcările au distrus acoperișul și anexa unei case de locuitDin fericire, incendiul a produs doar pagube materiale, după cum urmează :
-a ars acoperișul casei pe o suprafață de cca 180 mp și acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 30 mp ;
-20 de biciclete aflate depozitate în podul casei ;
-2 mc de lemn;
-100 kg textile.

De asemenea au fost salvate 8 butelii, care au fost evacuate în siguranță și un câine aflat în casă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit produs la instalația electrica din podul casei.

Etichete:

Recomandam sa citesti si