fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

VIDEO | Iliuță de la Jina concurează pentru trofeul Vis muzical

Iliuță de la Jina, la doar 12 ani a bifat în palmares numeroase participări la festivaluri și concursuri de muzică instrumentală. Jinarul Iliuță a cucerit publicul și juriul tuturor evenimentelor unde a participat. Tânărul concurează zilele acestea online cu un colaj de țarini la concursul județean de muzică-vocal instrumental intitulat Vis muzical, organizat de Palatul Copiilor Sibiu, Structura Clubul Copiilor Mediaș în colaborare cu Asociația Domy Music Star.

Secțiunile concursului Vis muzical sunt pian, muzică folk, individual și duet, muzică populară, individual, duet și instrumentală, respectiv muzică ușoară, individual și duet. Participanții cu vârstă cuprinsă între 6 ani și 18 ani trebuie să se înregistreze în timp ce cântă și să trimită filmul organizatorilor până vineri 15 mai. Câștigătorii se vor afla în 22 mai.

Mă numesc Beschiu Ilie Adrian, am 12 ani, sunt din comuna Jina, jud Sibiu-particip la concursul Vis Muzical la secțiunea muzica populară instrumentală, categoria 12-14 ani cu un colaj de țarini. Reprezint Școala Populară de Arte si Meserii ,,Ilie Micu"Sibiu,fiind elev în anul I, fiind coordonat de domnul profesor ADRIAN GRECU.

Publicată de Iliuță Beschiu pe Sâmbătă, 9 mai 2020

Mă numesc Beschiu Ilie Adrian, am 12 ani, sunt din comuna Jina, jud Sibiu-particip la concursul Vis Muzical la secțiunea muzica populară instrumentală, categoria 12-14 ani cu un colaj de țarini. Reprezint Școala Populară de Arte si Meserii ,,Ilie Micu”Sibiu, fiind elev în anul I, fiind coordonat de domnul profesor ADRIAN GRECU. (este postarea instrumentistului Iliuță de la Jina pe pagina de Facebook a concursului)

 

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si