fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

VIDEO- Iliuță de la Jina a cucerit juriul Românii au Talent

VIDEO- Iliuță de la Jina a cucerit juriul Românii au Talent

Iliuță de la Jina a urcat în seara aceasta pe scena Românii au Talent, unde a cucerit inima juraților și a plecat acasă cu 4 de DA și multe, multe felicitări din partea celor 4 vedete.

Jinarul, în vârstă de 12 ani, a încântat audiența prin vocea sa angelică, prin talentul cu care mânuia fluierul și carisma sa. „ A fost o experiență frumoasă, unică, care mă va ajuta și în viitor. M-am simțit minunat pe scena Românii au Talent și le mulțumesc juraților pentru vorbele frumoase și laudele adresate.”, a spus tânărul talentat.

Iliuță s-a născut într-o familie de oameni de seamă din comuna Jina, tatăl lui fiind primarul localității. S-a apucat să cânte de mic, sprijinit și de către tatăl său, care l-a dus să studieze cu cei mai buni profesori. Înaintea de a urca pe scenă i-a ce a declarat sibianul nostru: „Vin din comuna Jina, am 12 ani și îmi place foarte mult să cânt la fluier. Sunt foarte popular în satul meu și toată lumea mă știe. Dacă va fi bine, îmi va face tati o petrecere.”

La finalul reprezentanției a fost lăudat de către toți jurații. „Ești foarte talentat Iliuță! Am auzit un profesionist pe scenă! Felicitări!”, a mărturisit Andra.

„Ești foarte bun Iliuță! M-ai binedispus, iar un lucru este cert: Tu în această viață nu ai să mori de foame!”, a spus și Smiley.

Participă la concursuri și a câștigat câteva trofee până acum. Cel mai mare vis al său este să facă parte dintr-o orchestră. Nu-i place trap-ul sau hip hop-ul. Nu ascultă nici măcar muzică dance. Muzica populară este cea mai mare dragoste a sa.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si